Вече не пия алкохол и се чувствам много по-добре

Гласувайте за статията

Аз имах дългосрочни проблеми с алкохола, които реших като ползвах капките Алкофитал

zawisimost

Вече не пия алкохол и се чувствам много по-добре

Казвам се Петър и имах проблем с алкохола, който успях да реша благодарение на моята приятелка Катя. Вместо да се караме и да се разправяме и вместо тя да ме обвинява за разни неща тя говори с мен, определихме си някакъв срок и започнахме. Катя ми каза за капките Алкофитал, който са билкови капки и са предназначени за хора, които имат проблеми с алкохола. Моите проблеми с алкохола, макар и дългосрочни, не бяха много сериозни, защото аз не пиех много, но пиех често и някой път се е случвало да се напия. Заради това взех решение да откажа алкохола, защото може да се задълбочат проблемите.

Капките Алкофитал са с действие, което предизвиква непоносимост към алкохола. Аз започнах да ги взимам някъде в началото на миналата година. Всичкото време, през което ги взимах редовно, беше някъде около 4 месеца. Поседно си поръчах две дози за всеки случай, които взимах от време на време. Все още имам епизоди, в които пия, но това, което е сега в никакъв случай не мога да го сравня с онова, което беше преди. Сега да пия веднъж или два пъти в месеца, като изобщо не се напивам и нямам нито махмурлук, нито нищо.

Надявам се до края на тази година нещата с моята зависимост към алкохола да са трайно решени.

Петър Григоров от Габрово

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар