Бориса прави всичко възможно, за да се хареса все повече на Андрей Арнаудов!

Бориса Тютюнджиева е коригирала носа си, само и само да задържи Андрей. Това твърдят нейни зложелатели. Поводът за приказките са последните снимки на моделката, на които тя е с малко и чипо носле. Любовницата на Андрей Арнаудов не веднъж и два пъти я е била обвинявана, че има доста пластични корекции по себе си. Моделката обаче категорично отрече да има каквато и да е хирургическа интервенция по себе си.

Въпреки това някои от хората са убедени, че това е истина, а Бориса Тютюнджиева я игнорира и не я признава. Други потребители на Фейсбук обаче твърдят, че снимката изглежда така, защото Бориса е снимана под различен ъгъл, а и фотошопа е изиграл своята роля. Поради тези причини носа на манекенката изглежда така, сякаш е опериран.

[caption id="attachment_437701" align="alignright" width="300"]Бориса Бориса Тютюнджиева бе готова да легне под ножа, но да остане единствена в сърцето на шавливия Андрей[/caption]

Бориса обаче е обвинявана, че не само това си е коригирала. Нападали са я, че има още пластични операции по цялото си тяло, като най-много нападките са заради гръдната й обиколка. Според клюкарите там хирурзите са работили най-много. Красавицата обаче категорично отрича това и твърди, че те са й напълно естествени природни дадености.

Бориса Тютюнджиева стана гадже на очилатия продуцент след като участва в култовото шоу „Къртицата”. Цяло лято двамата обикаляха екзотични дестинации и бяха заедно. Въпреки че непрекъснато ги разделяха, знойната хубавица продължава да е с Андрей. Който пък твърди, че това е жената на живота му, в която нисичкия продуцент е лудо влюбен.

Припомняме, че преди известно време моделката беше критикувана, че има бузки и е наляла доста в тялото. Критиките заваляха, след като Бориса Тютюнджиева се показа в предаването на Николета Лозанова „Папараци”.

Манекенката обаче побърза да се вземе в ръце. След което пусна зашеметяваща фотосесия, на която се видяха перфектните й форми. Фейсбукари обаче заподозряха, че и тогава е прибягнала до услугите на пластичните хирурзи, а за операциите отново дълбоко се е бръкнал в джоба нейното гадже Андрей Арнаудов.