Кубрат Пулев идея си нямал от въпросното минало на Андреа!

Поп фолк певицата Андреа и подземния бос Мартин Георгиев са имали краткотраен флирт като ученици. Джито, както е псевдонима на гангстера са учили в едно и също училище. Двамата са били възпитаници на Първа частна английска гимназия „Уилям Шекспир”.

Синът на небезизвестната мафиотка Мила Универсалната е с година по-голям от блондинката. Двамата са трупали знания в елитното учебно заведение в продължение на четири години.

[caption id="attachment_437656" align="alignright" width="300"]Андреа Кубрат Пулев не подозирал кой точно е свалял упорито Андреа[/caption]

Бъдещият мафиот Джито е бил приет за ученик през 2000 година, а само една година по-късно там отива да учи и половинката на националния ни боксьор Кубрат Пулев, който едва сега научил за историята. Мартин бил запленен от една от най-вървежните певици на „Пайнер” години по-късно. Той на няколко пъти я поканил на кафе, но тогава Андреа не се впечатлила от обикновения младеж, който имал нисък ръст. Теодора, както е истинското име на чалга звездата също по онова време не била известна.

Като щерка на бизнесмен имала няколко изяви като моделка, но те били все още скромни. Тя не харесвала особено дребосъка и нищо повече помежду им не се случило от ученически флирт. Бъдещата Андреа си харесвала друг мъж и изобщо не се впечатлявала от свалките на настоящия бандюга.

Внукът на митничар №1 Христо Кулишев пък бил луднал по нея, но безуспешно. В момента Мартин Георгиев е издирван от държавата престъпник. Бандата, която ръководел с майка си Мила Георгиева била разбита на 14-ти януари. Те са обвинени, че са изпълнявали поръчкови убийства, палежи и побоища.

Групата на майката и сина Мартин и Мила Георгиеви действала в столицата и Слънчев бряг. Бандитите се занимавали и с разпространение на забранени от закона вещества. Според прокуратурата всеки един член от бандата имал строго определени задачи. Мила Георгиева била мозъка на бандюгите, а сина й Мартин дясната й ръка.