Светът на Преслава сякаш се срина след жестокото предателство!

Преслава отново е прецакана. Поп фолк дивата Преслава претърпя поредното си корабокрушение и не от кой да е, а от Жоро Бирмата. Мъжът, който беше на път да й стане годеник и после съпруг во веки, отново й изневери.

Той доказа, че е вечен плейбой и любовта към Преси най-малкото не е искрена. Поредната изневяра на Жоро Бирмата доказа, че двамата определено не са създадени един за друг. Или просто мъжката му страст да завоюва нови мадами надделява над искреното му чувство към една от най-вървежните певици на „Пайнер”.

[caption id="attachment_437635" align="alignright" width="300"]Преслава Ударът на Бирмата съсипа живота на Преслава. А тъкмо се бяха събрали...[/caption]

Мъжът, за когото Преслава страда, отново я прецака. Той гуля и се забавляла със знойна хубавица, която преди това му е била любовница. Името на моделката е Симона Кирчева, с която неверника се забавлявал в лондонска кръчма. Жоро Малката Бирма попаднал там, след като отново се разделил с Преслава с огромен скандал. Двамата си рекли поредните люти думи на летището. Преслава с милионера, заедно с група приятели трябвало да отлетят до Дубай на почивка.

Там, в любимата арабска дестинация Преси и Бирмата се готвели да си оправят отношенията и отново да заздравят връзката си. Но кибритлията нрав и на двамата си казал отново тежката дума и гласовитката отлетяла сама с дружките си за Дубай. Милионерският син пък също не останал на сухо, се качил на самолет за Великобритания.

Той отпрашил за луксозна кръчма в Лондон, където се засякъл със стари авери. В компанията била и предишната му любовница, моделката Симона Кирчева. Според свидетел на купона, двамата доста се разгорещили и Жоро Бирмата изобщо не страдал за разлъката си с поп фолк дивата. Компанията купонясвала до зори, след което бизнесмена отпрашил в неизвестна посока със старата си любовница, твърди още очевидеца на свалката.

Сред познатите на Преслава в Дубай била друга любовница на Бирмата. Това била плеймейтката Светлана Василева. Поне изпълнителката на „Червена точка” била спокойна, че тя е там, в Дубай и Бирмата няма да се забавлява с нея. Фолкаджийката обаче не подозирала, че той ще се срещне с друга своя бивша любовница и отново ще й изневери.