Водачът блъснал автомобила на Красимир Каракачанов е с отнета книжка от години

Скандални разкрития изплуваха броени часове след пътния инцидент с Красимир Каракачанов.

Оказва се, че водачът на автомобила, който е блъснал колата на Красимир Каракачанов е без книжка. Документът за правоспособност у е отнет още пред 2008 година. Съпредседателя на Патриотичния фронт споделя, че е научил тази информация от органите на реда, които са посетили мястото на инцидента.

[caption id="attachment_437618" align="alignright" width="261"]Водачът блъснал автомобила на Красимир Каракачанов е с отнета книжка от години Водачът блъснал автомобила на Красимир Каракачанов е с отнета книжка от години[/caption]

За щастие пътния инцидент с Красимир Каракачанов се е разминал без сериозни последствия. Няма пострадали, само материални щети. Водачът на другия автомобил не е спазил знак за предимство и е излязъл неправомерно от разклона за село Дълго поле. Ударил е странично автомобила на Красимир Каракачанов. Само своевременната намеса на НСО е предотвратила по-сериозни последици от пътнотранспортното произшествие, категоричен е лидерът на ВМРО-БНД. Автомобилът на народния представител се е движил по главния път Пловдив-Калово.

Красимир Каракачанов разказва, че просто един „симпатяга” не спрял на знак „Стоп” и ударил техния автомобил странично. Той е категоричен, че при инцидента е можело да има жертви, ако реакцията на шофьора на неговия автомобил не е била толкоз професионална. При извършената проверка с дрегер на виновния за катастрофата водач било установено 1.5 промила алкохол. Виновникът, който е от Хисар, е арестуван.

Красимир Каракачанов е пътувал към Карлово по повод възпоменателното тържество ма Апостола. Депутатът разкрива, че шофьорът едва успял да излезе от автомобила след удара и се олюлявал. Той е категоричен, че вината за инцидента не е на неговия шофьор. Пред Нова тв Красимир Каракачанов заяви, че все още не е сигурен, че проблемът с водачите в нетрезво състояние може да бъде решен чрез закон. Народният представител смята, че всичко е въпрос на съзнание и допълни, че да шофираш, след като си пил алкохол, е чисто самоубийство.

На този етап все още не е ясно на каква стойност възлизат материалните щети нанесени върху депутатския автомобил, пише Блиц.