Гала категорично отказва да пие лекарства, за да не трови организма сиГала започна да се лекува само с билки и бабини лекове

Гала напълно отказа лекарствата. ТВ водещата твърдо е решила да захвърли всички лекове от аптеката и изцяло да се обърне към алтернативната медицина. Причина за решението й е убеждението й, че лекарствата, които фармацевтичните компании ни пробутват, нанасят повече вреда на организма ни, отколкото му носят ползи. И съответно ни тровят с химическия си състав.

[caption id="attachment_437608" align="alignleft" width="300"]Гала Гала[/caption]

Затова водещата на "На кафе" се е обърнала изцяло към алтернативното лечение и бабините илачи. Блондинката не крие, че вече използва само народни лекове и бабини илачи, които са базирани основно на билки. Така например Гала предпочита да лекува болките в гърлото като си прави отвара от гореща вода със сода, вместо да използва традиционната гаргара с медикаменти. При главоболие пък водещата не пие хапчета, а налага студен компрес на лицето си.

Звездата залитнала по алтернативното лечение покрай гостите, които редовно кани в предаването си - доктор Папазова и доктор Гайдурков. Специалистите редовно обсъждат в ефира как да се лекуваме без лекарства, а само с помощта на народните методи. Гала дотолкова започнала да се вслушва в методите им, че в един момент се оказало, че когато не се чувства добре им звъни първо на тях, а не на личния си лекар.

Така например при последната и настинка, Гала предпочела да заложи на компреси с оцет и черен пипер, които за нула време свалили температурата й, вместо парацетамол, научиха от hotarena.net.

Признанието, че предпочита алтернативната медицина, изненада зрителите й, които доста често са ставали свидетели как блондинката се подиграва на методите на гостите си в студиото.