Черна Луна утре: Виж какво ще ни донесе тя!

Черна Луна утре: Виж какво ще ни донесе тя!
5 (100%) 1 vote

Черна Луна изгрява на небето утре вечер и носи лоши настроения!

Утре ни очаква явлението Черна луна. За това предупреждават астролозите. Според тях явлението е резултат от проекцията на най-крайната точка от центъра на планетата Земя към орбитата на нейната спътница Луната. Заради това звездното тяло изглежда в този тъмен и дори черен цвят, заради което се вижда на небето.

В звездната наука това явление се нарича още Лилит. То представлява черната, тъмна страна на светилото на небето. Това явление има различно влияние върху всеки един човешки индивид.

Черна Луна

Черната Луна носи напрежение и неприятности утре

Но като цяло всеки един от нас изпитва в различна степен негативизъм. Това твърдят специалистите. Злата сила на Луната. Другата й същност изкарва на повърхността доста скрити качества. тайни желания, нашите пристрастия, вътрешните ни проблеми и тревоги, както и противоречията ни с околния свят и с близки, приятели, и роднини. Лилит ги прави в този ден видими за нас и за останалите, обясняват явлението спецовете по звездното гадаене.

Черната Луна или позната също като Лилит е втората тъмна страна на Луната.

В астрологията Лилит е спрягана за първата жена на Адам. Тя предпочела свободното и необуздано съществуване на земята сред демоните,пред илюзията да живее безпроблемно в Рая. За това нейно свободомислие тя била наказана. В болката си и гнева Лилит отмъщава на Адам, който е събирателен образ на всички мъже. Лилит се обръща и срещу Ева, която е символ на всички мили, раболепни жени, които предават идеалите си за свобода и независимост, и са подвластни изцяло на мъжките желания.

В периода от 20-ти януари до 20-ти март това ще е третото новолуние за периода. Само през най-късия месец на годината сме свидетели на цели две новолуния. Четвъртото ще се случи на 20-ти март, обясняват астролозите. То ще се стане факт само тринадесет часа, след като настъпи пролетното равноденствие.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар