Черна Луна изгрява на небето утре вечер и носи лоши настроения!

Утре ни очаква явлението Черна луна. За това предупреждават астролозите. Според тях явлението е резултат от проекцията на най-крайната точка от центъра на планетата Земя към орбитата на нейната спътница Луната. Заради това звездното тяло изглежда в този тъмен и дори черен цвят, заради което се вижда на небето.

В звездната наука това явление се нарича още Лилит. То представлява черната, тъмна страна на светилото на небето. Това явление има различно влияние върху всеки един човешки индивид.

[caption id="attachment_437593" align="alignright" width="276"]Черна Луна Черната Луна носи напрежение и неприятности утре[/caption]

Но като цяло всеки един от нас изпитва в различна степен негативизъм. Това твърдят специалистите. Злата сила на Луната. Другата й същност изкарва на повърхността доста скрити качества. тайни желания, нашите пристрастия, вътрешните ни проблеми и тревоги, както и противоречията ни с околния свят и с близки, приятели, и роднини. Лилит ги прави в този ден видими за нас и за останалите, обясняват явлението спецовете по звездното гадаене.

Черната Луна или позната също като Лилит е втората тъмна страна на Луната.

В астрологията Лилит е спрягана за първата жена на Адам. Тя предпочела свободното и необуздано съществуване на земята сред демоните,пред илюзията да живее безпроблемно в Рая. За това нейно свободомислие тя била наказана. В болката си и гнева Лилит отмъщава на Адам, който е събирателен образ на всички мъже. Лилит се обръща и срещу Ева, която е символ на всички мили, раболепни жени, които предават идеалите си за свобода и независимост, и са подвластни изцяло на мъжките желания.

В периода от 20-ти януари до 20-ти март това ще е третото новолуние за периода. Само през най-късия месец на годината сме свидетели на цели две новолуния. Четвъртото ще се случи на 20-ти март, обясняват астролозите. То ще се стане факт само тринадесет часа, след като настъпи пролетното равноденствие.