Анелия изплака нещастието си, ужасена е от самата мисъл за това!

Анелия е ужасена, че някой й е направил магия, за да остане сама. Анелия подозира, че черен негативизъм, предизвикан нарочно спъва любовния й живот. Една от най-вървежните певици на „Пайнер” въпреки успеха си на сцената няма щастие в любовта. Певицата вече година и половина чувства липсата на стабилен мъж до себе си. Това призна с болка самата Анелия пред зрителите на Би Ти Ви. След като се разделила с последния си приятел, поп фолк дивата повече нямала връзка и човек до себе си, от когото да й трепери сърцето.

[caption id="attachment_437588" align="alignright" width="300"]Анелия Анелия не скри нещастието и болката си от самотата и каръка в любовта[/caption]

Припомняме, че последното гадже на изпълнителката на „Искам те, полудявам” беше сина на екс министърката на околната среда Долорес Арсенова. Според нейните думи двамата с милионерския син Калоян се разделили, защото певицата не искала да му роди наследник. Поради тази причина любовта помежду им се изпарила и те престанали да бъдат повече двойка.

Анелия разказа още, че на онзи момент от живота си единственото нещо, което я е вълнувало била работата и кариерата. Затова не искала да има второ дете и да изпълни мечтата на любимия си мъж. Това обаче не означавало, че тя изобщо не желае за втори път да изпитна щастието на майчинството. Но когато дойде подходящия момент, категорична е поп фолк звездата. Припомняме, че Анелия има дъщеря Ивон от бизнесмена Коко Динев. Двамата продължават да поддържат топли, приятелски отношения, а чалга фурията твърди, че за него тя е запазила специално място в сърцето си.

Певицата не скри, че и в момента не се оплаква от липса на мъжко внимание. Тя има доста мъже около себе си, които й засвидетелстват любовта си и искат да са с нея. Но гласовитката е убедена, че все още не е срещнала подходящия. Певицата призна също, че обича да е център на вниманието и да е глезена. Няма неин траен партньор, който да не го е правел във всеки един момент от връзката им, изфука се още Анелия в студиото на медията.

Докато го чака обаче, пайнерката ще продължава да се отдава на кариерата си. Темпото, с което живее е доста динамично и на него трудно би издържал който и да е. Но Анелия е убедена, че ако той, мъжът до нея й е опора няма да се уплаши от динамиката в живота й и ще я приеме такава, каквато е.