Много я обичах, проплака изненадващо Ники Михайлов!

Ники Михайлов и певицата Алисия официално се разделиха. Това съобщиха двамата в социалната мрежа. Националният вратар, който в момента е в турския тим „Мерсин” заяви в социалната врежа, че причината връзката им да е окончателно прекратена не е друга жена. Футболистът е категоричен, че не друга жена е разделила двамата влюбени, които са заедно от четири години.

[caption id="attachment_437579" align="alignright" width="300"]Ники Михайлов Ники Михайлов проплака колко много обичал Алисия[/caption]

Той обясни още, че е бил безкрайно откровен в социалните мрежи относно личния си живот и затова пак там иска да посочи истинската причина за раздялата си с звездата на „Ара мюзик”. Въпреки че е бил болезнено открит, все още продължават да витаят и да се пишат измислици за края на любовта му с Алисия, изумен е сина на шефа на БФС. Въпреки това той твърди, че не друга жена е провокирала раздялата му.

Просто защото такава няма и Алисия има специално място в сърцето му. Като причина за разлъката Ники Михайлов изтъква разстоянието и ангажиментите на двамата. Всичко останало, което се пишело по различните меди, сайтове, във Фейсбук били гнусни инсинуации, категоричен е ритнитопковеца.

Въпреки че нещата се подредиха така, че двамата с Алисия вече не са двойка, певицата и сина й Валерко имат специално място в сърцето му, защото много я обичал. Ники Михайлов написа още, че те винаги могат да разчитат на неговото рамо и подкрепа за всичко и във всичко.

Припомняме, че в публичното пространство обаче се завъртя клюката, че причината за раздялата все пак е друга жена. Девойката се казва Мария Лечева и е родом от Града на тепетата. Тя прилича много на Алисия, но е по-млад неин вариант. Тя често пътувала до София и отивала в къщата на футболиста в Турция. Връзката им, която в началото била тайна най-накрая лъснала.

Това се случило след като Алисия видяла с очите си как брюнетката отива в дома на любимия й. Въпреки че не вярвала в слуховете за изневерите на Ники, Алисия видяла с очите си това и решила окончателно да сложи край на връзката им, реди пък друга градска мълва.