Лиляна Павлова направи на пух и прах Мая Манолова

Лиляна Павлова направи на пух и прах Мая Манолова
5 (100%) 2 votes

Лиляна Павлова заяви, че разпадът в БСП е повече от очевиден

Регионалният министър Лиляна Павлова направи на пух и прах поразяващата уста на БСП Мая Манолова.

Лиляна Павлова, която гостува в сутрешния блок на Нова тв след Мая Манолова, заяви че разпадът в БСП е повече от очевиден и допълни, че червените критикуват както санирането, така и вземането на заема, който е необходим за рефинансирането на версиите оставени от кабинета „Орешарски”.
Лиляна Павлова призова да не се спекулира с тегленето на новия държавен заем, тъй като той е необходим, за да бъдат рефинансирани старите дългове.

Лиляна Павлова заяви, че разпадът в БСП е повече от очевиден

Лиляна Павлова заяви, че разпадът в БСП е повече от очевиден

Според Лиляна Павлова основната цел на Мая Манолова е да вдига грандиозни пушилки.
Тя бе категорична, че е по-добре сумата от 1 милиард лева, определена за санирането да бъде вложена в укрепването на сгради и създаването на икономическа активност, отколкото в мегаломански проекти като Цанков камък.
Регионалният министър определи пушилката, вдигана от Мая Манолова като политическа истерия и припомни, че именно тяхното правителство бяха тези, които създадоха кризата в банковата система и сега се налага тази дупка да бъде запушвана с нов дълг.
В този ред на мисли Лиляна Павлова посочи, че трябва да бъдат раздавани Маноловки, а не Горановки.

Тя посочи, че БСП вадят кьорфишеци поради липсата на аргументи.
Лиляна Павлова подчерта, че Манолова вдига костинбродски пушилки, а очевидно подобни грандиозни схеми има само в нейната глава.
Министър Павлова поясни, че в тригодишната си бюджетна прогноза се опитват да сведат дефицита до минимум и да харчат, колкото позволяват финансите.
Регионалният министър даде да се разбере, че безплатното саниране, което правителството предприема цели да окаже помощ на всички, които се нуждаят и бе категорична, че опонентите им от партията столетница използват ситуацията, за да трупат предизборни дивиденти като заблуждават съвсем съзнателно хората за смисъла на санирането

Междувременно Мая Манолова се възползва от ефирното време, за да призове умните и красивите от „Протестна мрежа” да подкрепят днешния митинг, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

5 коментара to “Лиляна Павлова направи на пух и прах Мая Манолова”

 1. Valentin Dimitrov

  февр. 22. 2015

  БРАВО НА Л.ПАВЛОВА УВАЖАВАН ОТ МЕН ПОЛИТИК

 2. ивайло манолов

  февр. 23. 2015

  Е,КЪДЕ Е КЛАСАТА НА ПАВЛОВА,КЪДЕ ПРОСТИЧКАТА СЕСТРА ГАЛЕВА,КОЯТО МОЖЕ САМО ДА СЕ ПОДМАЗВА ПО СТЪЛБИЧКАТА НАГОРЕ,АБСОЛЮТНО БЕЗПРИНЦИПНО

 3. божан божанов

  мар. 20. 2015

  Ами класата на лиляна е в лойта по тялото, злобата и тъпотата в главата й. Плюе в кладенеца от който е пила вода и тя и баща й и шизофреничката. Ама след като има такива да я харесват да е „жива и здрава“ и дебела и грозна и черна пък ние ще я споменаваме всеки ден с „добро“

 4. ДЕЛЧО

  мар. 21. 2015

  БОЖАН БОЖАНОВ,ТИ МИ НАМИРИСВАШ НА ИСТЕРИК-ШИЗОФРЕНИК,ИМАШ РЕЧНИК НА АВТОМОНТЬОР,ТА ЗА КАКВО ДА ТИ ЧЕТЕМ ГЛУПОСТИТЕ!

 5. божан божанов

  апр. 25. 2015

  Делчо от къде си. Такива имена май има само при „кауните“ както ги наричат ва Хасково. И два живота да живееш даже и три няма да стигнеш моето ниво. А че лиленцето е тлъста горда комунистическа пачавра всички го знаят. А ти не чети когато не ти харесва. Само че написаното е истина- комунисти плюят в кладенеца от който пият вода години наред-баща й и майка й. Виж кои са преподавателите в варненския университет и как се раздават дипломи. Ама нали тука няма нито прокуратура нито съдилища така и ще живеем – с неграмотни и заблудени като теб. „Жив и здрав“ да си но по добре да те няма.

Добавете коментар