Климатични войни: Русия или САЩ държат контрола?

Климатични войни: Русия или САЩ държат контрола?
5 (100%) 1 vote

Специалисти от ЦРУ с неочаквани разкрития за контрола климатични войни

В разгара на новата студена, един въпрос предизвика масово любопитство. А именно — кой контролира и манипулира климатът на земята и има ли климатични войни? САЩ си имат ХААРП, Русия също си има свое климатично оръжие, а ако се вярва на слуховете Китай и Северна Корея не им отстъпват по контрол на времето. И все пак на въпроса, кой може и контролира климатичните условия, учени работещи в ЦРУ, смятат, че настоящите промени във времето се дължат на руските технологии.

Професор Алън Робок от университета в Ню Джърси твърди, че неотдавна негови руски колеги са му се обадили с въпрос, дали е възможно да се установи, ако някой в момента контролира климата. “Питаха ме и това дали други биха разбрали, ако те решат да манипулират климатичните условия“ заяви Робок.

Професорът е един от многото учени от света, които активно търсят начин да манипулират климата, но не, за да участва в нови климатични войни. В свое интервю той признава, че всеки опит за управление на времето в по-голям мащаб би бил забелязан веднага. Въпреки това, според негов доклад на годишната конференция на Американската асоциация за научен напредък в Сан Хосе, в началото именно американците започнали да управляват времето, пише idividi.com.mk.

Кой държи контрола в новите климатични войни?

Кой държи контрола в новите климатични войни?

И точно учените в САЩ полагали огромни усилия по време на войната във Виетнам да увеличат валежите, с цел да се забави придвижването на армиите на техните врагове. Също така са манипулирали валежите над Куба, за да унищожат семената от захарна тръстика. „Научих много за това, как е работило ЦРУ, как са действали в разрез с правилата и категорично не съм съгласен да правят такива неща с парите, които плащам на държавата като данъкоплатец. Мисля, че това изследване трябва да бъде разкрито и представено пред световната общественост, за да няма съмнения“, добавил Робок.

Също така той, твърди, че ЦРУ финансират и голям проект по геоинженерство, за който нищо не се знае. „Ако една страна не иска да контролира климата, но друга поиска, може да доведе до ужасяващи последици“, смята професорът и сериозно се притеснява, че настоящия конфликт между световните сили може да доведе до истински климатични войни.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар