Алкохолът вече е мой смъртен враг!

Гласувайте за статията

Аз имах много проблеми, свързани с употребата на алкохол, които успях да превъзмогна с капките Алкофитал

 

алкохолът

Алкохолът вече е мой смъртен враг!

 

Това се случи след като алкохолът стана мой смъртен враг в прекия смисъл на думата. Заради това, че една вечер се бях напил, аз щях да умра. Същата вечер бях на рожден ден на мой колега и там много пих и много ядох, най-вече сърми и сланина. Мазното ядене и алкохола като комбинация ме удари право в жлъчката и дойде линейка, която да ме отведе в спешното отделение. Не ме оперираха, но стана ясно, че имам много проблеми с черния дроб и жлъчката. Лошо, много лошо! А аз се успокоявах с мисълта, че съм далеч още от това да имам цироза или нещо подобно. имах, и още как! Макар да не беше точно цироза, здравето ми беше достатъчно закъсало.

Алкохолът се превърна в мой смъртен враг именно заради това. Започнах да взимам капките Алкофитал, които трябваше да ми помогнат да пия по-малко. така и стана. От времето, когато за първи път започнах да пия капките Алкофитал, мина година. Сега съм много добре. Не пия, или пия с мярка на жена ми. Тя няма проблем с алкохола и на нея ѝ стига едно-две малки. От тогава насам алкохолът стана мой смъртен враг и гледам да го избягвам.

Жеко Йорданов от Стара Загора

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар