Баща ми беше алкохолик, който ме спукваше от бой!

Гласувайте за статията

Моят баща беше алкохолик и умря от алкохола

бой

Баща ми беше алкохолик, който ме спукваше от бой!

Имам много ясни спомени от онова, което се случваше, докато той беше пиян. Спукваше ме от бой, тормозеше мен и мама и накрая почти се самоуби от това пиене. Когато станах в гимназията, аз също започнах да пия. Все си повтарях, че няма да стана като него, но се случи така че животът ме завъртя в една много лоша въртележка. За около година ми се случиха много лоши неща, и това ме подтикна да пия. Обещавах си, че ще спра, но това така или иначе не ставаше. От тогава минаха почти 7 години. Сега съм на 31 години и мога с ръка на сърцето да кажа, че не пия, не съм зависим от алкохола и няма да стана като баща ми.

Много хора казват, че алкохола е до гроб, че е наследствено, но аз не съм съгласен. Ако бях някой слабак щях да кажа, че така ми е било писано, че крушата не пада по-далеч от дървото и така нататък. Вместо това аз се заех и отказах алкохола. Много ми помогнаха капките Алкофитал, както и посещенията при анонимните алкохолици. Преди имаше такова нещо, сега не знам как е. Знам, че има дълъг път пред мен, но съм склонен да го извървя, само и само да докажа на себе си и на другите, че няма да бъда зависим от алкохола.

Борис Георгиев от София

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар