Благо Георгиев е по-щастлив от всякога, защото си върна Йоана!

Благо Георгиев е гушнал малката си принцеса Йоана. С този факт шавливецът, който си има ново гадже, просто разтопи сърцата на феновете. Дори и тези, които го плюят заради хлабавия си цип не успяха да останат равнодушни към умилителната сцена. Футболистът на руския тим е в родината си и използва малкото си свободно време, за да го прекара с момиченцето си.

[caption id="attachment_437488" align="alignright" width="300"]Благо Георгиев Благо Георгиев не вярва, че Христина му върна щерката Йоана[/caption]

На фотото, което е качил на страницата си във Фейсбук нашарения ритнитопковец се вижда как татко и щерка се гушкат на един от фитнес уредите. Малката Йоана е изключително щастлива в прегръдките на баща си. Той също просто се разтопява от радост с малката си принцеса.

Христина Витанова е дала дъщеря му, защото той е внесъл солидна сума по сметката й, твърди грозния слух, който обикаля публичното пространство.

Едва тогава бившата гимнастичка е решила да даде детето си като залог, че срещу всяка една среща ще получава солидна сума. Припомняме, че Благо и бившата му половинка Христина Витанова имаха търкания относно децата. През лятото Христина му забрани да ги вижда. Тя разбра, че в живота му се настанила трайно друга жена и затова се реши на крайното решение. Благо Георгиев се залюби с ученичката Куини Алис, с който изживява бурен романс и твърди, че вече е намерил жената на живота си.

Двамата са непрекъснато заедно, щом футболиста стъпи на родна земя, той я награждава с екскурзии до различни екзотични дестинации. Двамата са неразделни, а според мълвата щом завърши средното си образование, тя ще отпътува с него в руската страна, където в момента играе любимия й. Тази връзка, която обещава да е трайна дълбоко накърни Христина, която все пак се надяваше, че тя и бащата на децата й отново ще се съберат. Благо не е известен с верността си, но с Куини Алис нещата обещават наистина да са сериозни.

Около коледните празници спортиста пак беше с дъщеричката си, а според клюката за това той е налял внушителна сума в сметката на жена си. Благо вече е запознал Йоана с Куини Алис. Синът му Давид е още малък, само на две години, но като порасне футболиста е решил и него да запознае с младата си любовница.