Ева разкри трогателна истина за покойния Гого!

Ева Найденова от незабравимата група „Тоника” заяви, че нейния брат е измайсторил специална таблица, в която общували с Гого. Съпругът на Ева, бургаския славей и незабравим певец Георги Найденов е общувал с близките си посредством нея. Това представлявало голям картон, на който се изписани буквите от азбуката.

Само с очи Гого показвал буквите от импровизираната таблица и те свързвали думите и изразите, а после и изреченията. Това разказа Ева Найденова за зрителите на Нова телевизия.

[caption id="attachment_437480" align="alignright" width="300"]Гого Гого се появява и дава съвети на Ева и от отвъдното[/caption]

Драмата около съдбата на съпруга й продължила цели четири години, когато Гого лежа на легло. Три от тях са били изключително трудни и страшни, спомня си днес певицата с огромна мъка.

Тя призна още един разтърсващ факт. И от онзи свят мъжът й я командвал, както го правел и приживе. Той й казвал да внимава много със средствата, тъй като не разполагат с много пари и затова е добре да си прави сметката.

Това мъжът й съобщил от онзи свят на сън. тя разкри още, че често го сънува и той й дава мъдри съвети, така както го е правел и приживе.

Ева разкри, че мъжът й се обръщал към нея с „мамо”. Причината за това било, че тя се грижела изключително много за него и била много милостива. Певицата сподели също, че била сигурна, че ще спаси съпруга си от смъртта, но загубила битката с нея. Все още не може да се примири със случилото се и затова не минавал и ден, без да пророни сълзи за Гого. Това обаче в никакъв случай не облекчавало страданията й, а в душата й все още здраво се е настанила мъката и страданието от загубата по любимия й човек.

Тя е категорична, че истината за смъртта на Гого ще излезе наяве, макар и да мине доста време от тогава. Певицата заяви, че ще й трябва още време, за да осъзнае причината за гибелта на мъжа си. Но е твърдо убедена, че тя не е вследствие от медицинска грешка.