Азис е първият участник в "Като две капки вода"Азис се е навил доста бързо да стане част от шоуто

Азис е първият участник в "Като две капки вода". Ромският славей е първата звезда, която от продукцията официално обявиха, че ще стане част от шоуто за имитиране на родни и световни знаменитости. Продуцентът Магърдич Халваджиян обясни, че се познава с певеца от вече над 15 години и двамата отдавна са коментирали възможностите да работят заедно.

[caption id="attachment_437441" align="alignright" width="201"]Азис Азис[/caption]

Точно заради това Азис без колебание е приел поканата да се включи в третото издание на "Като две капки вода", тъй като е убеден, че точно в този формат ще успее да намери поле за изява, за да покаже възможностите си. И да даде на зрителите възможност да го видят в съвсем нова светлина. Маги Халваджиян пък разкри, че ще му е интересно да види ромския славей в образа на Елтън Джон. Със сигурност обаче от продукцията са се бръкнали с тлъст хонорар, за да навият звездата, въпреки интереса на Азис към предаването. Но за никого не е тайна, че изпълнителят е сред най-скъпоплатените у нас и не прави нищо безплатно.

Новият сезон на "Като две капки вода" започва навръх трети март, но този път няма да е концерт на новите участници. Вместо това от шоуто са решили да заложат на най-доброто от предишните сезони, а накрая да представят звездите, които са се навили да станат част от новия сезон, научиха от "24 часа".

Изборът на датата за пилотния епизод на шоуто обаче не се хареса на голяма част от онлайн потребителите. Според хората националният празник не е най-подходящия ден, в който Халваджиян да пуска развлекателното си предаване. В което ще се акцентира на чалгаджията Азис, недоволстват феновете.