Мая Манолова предизвика чутовен скандал в парламента

Мая Манолова предизвика чутовен скандал в парламента
5 (100%) 1 vote

Червеното острие Мая Манолова спретна поредния скандал в парламента

Мая Манолова предизвика невероятен скандал в парламента. Ябълката на раздора и този път стана санирането на панелките. Червеното острие кръстоса шпаги с Лиляна Павлова. Двете дами си размениха остри реплики от трибуната на Народното събрание.

Мая Манолова заяви, че санирането всъщност е предизборната кампания на ГЕРБ и начин партията на Бойко Борисов да купува гласове. Тя заяви, че в случая се действа на принципа „санирай – спонсорирай“.

Според нея всичко е предварително нагласено и целта е в програмата да участват само фирми, близки до ГЕРБ.

Мая Манолова

Мая Манолова в челен сблъсък с Лиляна Павлова

Социалистката посочи, че партията на Бойко Борисов има уговорка с фирмите, които ще извършат санирането, да получи 15% от стойността на извършената услуга. Мая Манолова допълни, че от сега е ясно кои „изборни секции“ ще бъдат включени в програмата.

Лили Павлова отвърна на удара, заявявайки че опонентката й е специалист по измислянето на митове и легенди. Тя заяви, че програмата няма нищо общо с предстоящите избори. Регионалната министърка допълни, че в проекта могат да участват всички фирми, отговарящи на условията. Тя подчерта, че кметът на Враца не е от ГЕРБ, но е бил първият градоначалник у нас, който е сключил договор с Банката за развитие.

Лиляна Павлова е убедена, че принципът „санирай – спонсорирай“ е единственият, който БСП познава. Министърката поясни, че в програмата могат да участват 2500 фирми и това ще доведе до развитие на бизнеса и регионите.

Тя подчерта, че поведението на ГЕРБ подхожда повече на лява партия и за тях е напълно разбираема завистта на социалистите. Според нея Мая Манолова завижда на ГЕРБ за социалната политика, която прилага.

Министърката призова опонентката си да не бъде егоистка, защото с поведението си всява ужас и предизвиква страх, пише ПИК.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

2 коментара to “Мая Манолова предизвика чутовен скандал в парламента”

  1. Valentin Dimitrov

    февр. 22. 2015

    Ами защо неги санира ти сградите

  2. Valentin Dimitrov

    февр. 22. 2015

    Ами защо неги санира ти сградите

Добавете коментар