Емо Чолаков разкри каква е истината за уволнението му от медиятаЕмо Чолаков коментира новината, че пие преди ефир и затова е изгонен от бТВ

Емо Чолаков коментира скандала, в който забъркаха името му в последните дни. Както знаете, в няколко медии се появи информация, че култовият синоптик е пред уволнение от медията, тъй като редовно пристигал пиян на работа и се появявал в ефира на няколко чашки. Тъй като успявал да запази веселото си настроение само с помощта на алкохола.

[caption id="attachment_437438" align="alignright" width="300"]Емо Чолаков Емо Чолаков[/caption]

Както самият Емо Чолаков, така и бТВ излязоха с официално становище по случая. А именно, че в твърденията за уволнението на синоптика няма нищо вярно. От телевизията обявиха, че Чолаков е професионалист, който никога не би си позволил подобни изцепки, още повече в ефира. От медията припомнят още, че през миналата година Чолаков е бил повишен до поста ръководител на екипа "Прогнозата за времето", заради професионалните му качества.

Освен това синоптикът е сред любимците не само на зрителите, но и на останалите членове на екипа на бТВ заради ведрото си настроение. Самият Емо Чолаков също подмина с насмешка слуховете за уволнението си. Пред "24 часа" симпатягата коментира само, че тиражираната "новина" е лъжа, която, на всичкото отгоре периодично се появява из медиите.

"Редовно ме "уволняват", поне веднъж на две-три години", коментира с насмешка Чолаков. Допълвайки, че това не само, че не е истина, ами дори има повече задължения и от преди. "Поне да измислят някоя нова история", смее се синоптикът.

Припомняме ви, че преди няколко дена се появи "новина", че Емо Чолаков е изгонен от бТВ, тъй като системно злоупотребявал с чашката преди работа.