Цеци Красимирова смята да се прибере за постоянно в БългарияЦеци Красимирова отново се е видяла с бившия си любовник Георги Иванов-Гонзо

Цеци Красимирова отново се е виждала с Георги Иванов-Гонзо. Двамата така и не прекратиха окончателно любовните си отношения, а според близки до манекенката тя все още не е преодоляла влечението си към изпълнителния директор на Левски. Поради тази причина първата й работа, след като се прибрала в България, била да се обади на Иванов, за да си уредят среща за кафе. Покана, на която бившият футболист откликнал без да се замисли.

[caption id="attachment_437428" align="alignright" width="300"]Цеци Красимирова Цеци Красимирова[/caption]

Запознати издават, че двамата са се видели на кафе в столично заведение като нищо чудно това да е само началото на подновената им афера. Още повече, че Цеци Красимирова е твърдо решена да се върне за постоянно в България и да се установи да живее тук заедно с дъщеря си Джудит. Като нищо покрай завръщането си да поднови и връзката си с Гонзо. В момента любовницата на Косьо Самоковеца търси подходящо училище, в което да запише тийенйджърката.

Именно малката е причината за решението на майка си двете да се върнат в родината. Красимирова не била никак доволна от средата, в която се движело 17-годишното момиче в Барселона, където тя и майка й живееха в последните четири години. Тийнейджърката все по-често движела в компанията на безделници и се прибирала чак по нощите. Това притеснявало сериозно майка й, която не искала Джудит да повтори нейната грешка и да се окаже бременна още преди да стане на 18 години, научиха от hotarena.net.

Между срещата с Гонзо и търсенето на подходящо училище, Цеци Красимирова намерила време и да отиде до гроба на Бойко Драганов, митичния председател на Мултигруп, който се грижеше да осигурява момичета за забавление на Илия Павлов. И който е кръстник на Джудит.