Николета Лозанова и Валери Божинов шокирали пътниците на Летище „София”

Николета Лозанова и половинката й Валери Божинов надминаха себе си.

Двамата се изложиха като абсолютни кифладжии с грандиозния скандал, който си заформиха навръх Деня на влюбените – 14 февруари. Известното семейство се скарало жестоко пред изненаданите погледи на стотици пътници на Летище „София”.

[caption id="attachment_437425" align="alignright" width="300"]Николета Лозанова и Валери Божинов шокирали пътниците на Летище „София” Николета Лозанова и Валери Божинов шокирали пътниците на Летище „София”[/caption]

Николета Лозанова и Валери Божинов взели решение да отпътуват за любимата си Италия, където да отбележат подобаващо празника на виното и любовта. Те планирали да полеят любовта си в един от кокетните ресторанти в Милано и да изкарат един прекрасен уикенд. Плеймейтката кроила планове да съчетае любовта си към футболиста с тази към пазаруването.

Така и не става ясно обаче каква е причината, поради която се е разпалил грандиозния скандал помежду им. Едно обаче е ясно – Николета Лозанова и Валери Божинов се сдърпали още в дома си, докато събирали багажа за пътуването и го пренесли и на летището. Пламенната двойка пристигнала на терминала по възможно най-шумния начин, крещейки си бясно един на друг. Караницата помежду им се превърнала в истински кошмар малко преди да се чекират.

Гръмогласната им разправия разбира се привлякла вниманието и на останалите пътници, които ги зяпнали в пълен шок. Броени минути преди да им дойде редът на гишето, Николета Лозанова се фръцнала бясно, грабнала куфара с багажа си и хващайки такси си тръгнала от летището. От това, което са успели да разберат свидетелите на грандиозния скандал, очевидно е ставало въпрос за дрехи и пари. По всяка вероятност Валери Божинов се е опитвал да убеди любимата си да не прекалява с шопинга.

За капак на всичко Николета Лозанова и Валери Божинов успели да смаят до краен предел свидетелите на скандала помежду им като си разменяли крайно нецензурни думи. Стигнало се до там, че хората се чудели накъде да се обърнат от неудобство. Близки приятели на двойката разкриват, че за капак на всичко, след като се прибрала у дома Николета Лозанова събрала два сака с дрехи на футболиста и ги оставила пред входната врата. Валери дори не си направил опита да позвъни на звънеца, а си прибрал багажа и отпрашил в неизвестна посока, пише pik.bg като цитира информация на skandalno.net.