Магистратите глобиха Софи Маринова с 800 лева

Днес съдия Иван Маринов постанови ромската перла Софи Маринова да бъде отведена принудително в съда.

Иван Маринов е съдия в Окръжния съд във Враца. Причината за принудителното й отвеждане в храма на Темида обаче далеч не е заради това, че Софи Маринова е прекрачила закона. Решението на съдията е било продиктувано от това, че ромският славей не се е явила като редовно призован свидетел по делото за лихварство на Ангел Попов, по-известен с прякора си Главестия, отбелязва „Трибали”.

На следващото съдебно заседание, което е насрочено за 17 март, Софи Маринова ще бъде отведена принудително и под конвой. Освен това тя е отнесла глоба от магистратите в размер на осемстотин лева заради това, че многократно не се е явявала на делото, а и няма уважителна причина за това. Данаил Игнатов Петров – Дачо също бе призоваван редовно на заседанията по делото. Чрез адвокатката на Главестия обаче Дачо представил пред съда ТЕЛК-ово решение, от което става ясно, че му е отсъдена 94% нетрудоспособност и вероятно това ще затрудни присъствието му в съдебната зала.

Според запознати Софи Маринова се е скрила от външния свят заради скандала с бебето й. Тъй като ромската перла така и не пожела да разкрие кой е бащата на нероденото й дете, което по-късно изгуби, жълтите медии тиражираха информацията, че детето е от колегата й Тони Стораро. Той обаче реагира много остро на тези съчинения и даде да се разбере, че това твърдение няма нищо общо с истината. Освен това Тони Стораро се закани, че ще даде на съд медиите за тази измислица.

Певецът подчерта, че преди време същата медия, която сега разпространи лъжливата информация, че той е баща на бебето на Софи Маринова е забъркала сина му Фики Стораро с известна представителка на нежния пол, без помежду им да има, каквото и са било. В заключение Тони Стораро посочва, че се чувства много обиден от скандала, в който го забъркват сега, пише pik.bg.