Михаил Преображенски съветва да бъдем много внимателни

Михаил Преображенски направи доста стряскаща прогноза за  сряда.

Астрологът подчертава, че тези ужасни инциденти, които предрича могат да се случат заради силния резонанс с разрушителен аспект Уран-Плутон. До утре ни очаква спокойствие, тъй като периодът е неутрален – без смущения в Космоса и произхождащи от това събития.

[caption id="attachment_437416" align="alignright" width="300"]Михаил Преображенски съветва да бъдем много внимателни Михаил Преображенски съветва да бъдем много внимателни[/caption]

Михаил Преображенски обаче алармира, че в четвъртък се очертава уникална астрологична ситуация – Луната и Слънцето преминават едновременно в Риби и ще настъпи Новолуние с удивителна точност от нула градуса в този знак. Подобни съвпадения се срещат изключително рядко. Астрологът уточнява, че при Новолуние се получава енергиен минимум в биосферата и природата и допълва, че знакът Риби е олицетворение на изолацията и скромността. Денят обаче по всяка вероятност няма да е от най-приятните и спокойни заради резонанса с разрушителен аспект Уран-Плутон.

Михаил Преображенски подчертава, че докато сега Слънцето е отговорно за партньорските взаимоотношения, при преминаването му в Риби неговият акцент ще падне върху физическата активност, работоспособността и общото състояние на нещата. Астрологът прогнозира, че с настъпването на този период, отношенията между партньорите и склонността ни за постигане на компромиси, ще бъдат изправени пред сериозни изпитания. Не е изключено да се стигне до там, че някои хора да откажат да изпълняват задълженията си или пък да сложат край на съвместни проекти заради невъзможността да бъдат проведени разговори.

Съветът, който Михаил Преображенски дава за този труден период е да проявяваме повече търпение и да направим опит да поправим допуснатите грешки. За щастие този период няма да продължи дълго и още от четвъртък вечерта под въздействието на благоприятния аспект Меркурий – Сатурн ще настъпи промяна към по-добро. Този факт ще ни даде възможност да подновим отново диалога си с тези, с които сме се скарали, а не е изключено и да получим доста примамливи предложения.

Преминаването на Марс и Венера от Риби в Овен в петък, ще даде тласък на материалните ни стремежи, пише Блиц.