Мая Манолова размаха тояга в ефир

Мая Манолова разигра невиждано шоу в ефира на ТВ7.

Очевидно тя сериозно се е заела с оплюването на финансовия министър Владислав Горанов и в частност новия държавен заем в размер на 16 млрд. лв.

За пореден път Мая Манолова размаха банкнота от 10 000 лева с лика на финансовия министър Владислав Горанов, заявявайки, че точно толкова ще струва решението му на всеки един българин – от бебе до пенсионер.

[caption id="attachment_437408" align="alignright" width="300"]Мая Манолова размаха тояга в ефир Мая Манолова размаха тояга в ефир[/caption]

Поразяващата уста на БСП се разфуча, че това решение на Горанов е надминало всички граници. Мая Манолова подчерта, че специалната банкнота е изработена от младежката организация на партията столетница.

Тя подчерта, че не намира за какво да каже „Браво!” и да се зарадва от нещата, които прави правителството на Бойко Борисов. Мая Манолова изрази недоволството си от правителството, подчертавайки, че да стоте дни на управление единственото, което са свършили е уволняването на всички онези, които са работили с предишните управляващи и допълни, че ГЕРБ са безцеремонни и уволняват от шефове на агенции до чистачки. Червената активистка изрази загриженост за съсипването на толкоз човешки съдби.

Поразяващата уста обаче не се спря до тук и извади тояга, която размаха пред камерите на медията. Всъщност тоягата не беше случайно размахана, а бе употребена като инструмент, който според Мая Манолова е крайно време да влезе в действие на бъдещите протести на жълтите павета. Малко след това тя подчерта, че това е своеобразна просешка тояга, до която правителството на Бойко Борисов ще докара страната и призова обществото да реагира на кражбите, които се извършват в момента, пише pik.bg.

По всичко личи, че в БСП готвят нов опит да свалят правителството на Бойко Борисов и няма да се спрат пред нищо. Междувременно депутатът от Патриотичния фронт Емил Димитров Ревизоро заяви в ефира на Нова тв, че иска това правителство да изкара мандата си до края, но допълни, че е крайно време Бойко Борисов да вкара в действие „шамарената фабрика” по отношение на министрите, които действат зад гърба му.