Ревизоро заяви, че иска Борисов да вкара в действие „шамарената фабрика”

Депутатът от Патриотичния фронт Емил Димитров, по-известен с прякора си Ревизоро взриви сутрешния ефир на Нова тв.

Ревизоро заяви в прав текст, че на практика Народното събрание се управлява от матриархат, тъй като навсякъде има представителки на нежния пол, които се борят за склонността на „премиера-цар” и се надпреварват да обещават. Ревизоро взриви ефира като подчерта, че иска да види Бойко Борисов в ролята на директор на „шамарената фабрика” и продължи, че в момента се наблюдава явлението сам петел в кокошарника.

[caption id="attachment_437404" align="alignright" width="300"]Ревизоро заяви, че иска Борисов да вкара в действие „шамарената фабрика” Ревизоро заяви, че иска Борисов да вкара в действие „шамарената фабрика”[/caption]

Според него, ако в БСП най-големите мъже са жените като Мая Манолова и Корнелия Нинова, то в ГЕРБ някак си не им се връзва. Ревизоро посочи, че в Народното събрание на власт е матриархатът – учителки, които бързат да се оплачат пред директора. Той посочи, че докато някои имат проблем с вдигането на самолета, други изпитват затруднения при приземяването, но най-важното е да има пилот в самолета и държавата да не остава на автопилот. Ревизоро посочи, че макар по конституция да сме парламентарна република в действителност сме премиерска, а Бойко Борисов се вживява в ролята на цар.

Ревизоро е възмутен от факта, че никой не казва какво се случва в МВР, ДАНС, КФН и подчерта, че ако утре някой реши да атакува съдебната система на страната, Бойко Борисов веднага ще влезе в ролята на съдия. Въпреки всички критики, които отправи към Бойко Борисов, Ревизоро посочи, че е дал гласа си за него и иска да успее, но първо трябва да дисциплинира министрите си. Ревизоро недоумява защо при все е Борисов доведе хайлайф министри, които управляват зад гърба му, а за капак на всичко не обясняват нищо за пенсионната реформа, както и за това къде ще потъне новият държавен заем в размер на 16 млрд. лв.

В заключение Ревизоро призна, че Коалицията функционира изключително трудно, но изрази надежда, че парламентът ще успее да докара докрай този мандат, пише Блиц.