Лора Крумова с признание за личния си живот

Лора Крумова с признание за личния си живот
5 (100%) 1 vote

Ето какво сподели Лора Крумова в ефир

Лора Крумова проговори за личния си живот. Тв водещата, която беше в майчинство, се завръща много скоро на малкия екран.

Тя стартира ново предаване, в което ще си партнира със своята колежка и добра приятелка Галя Щърбева. Предаването на двете дами вече има име. Първоначално Лора Крумова искала съботното ток шоу да се казва „На седмия ден“. Това се оказа невъзможно, тъй като авторските права за предаването със същото име принадлежат на Илиана Беновска.

Последното име, на което Лора Крумова и Галя Щърбева се спряха, е „Комбина“. Според двете дами това име подхожда перфектно на проекта, тъй като те ще бъдат в комбина с публиката, чиято роля в шоуто ще бъде значителна.

Лора Крумова

Лора Крумова заяви категорично, че няма да се омъжи за приятеля си

Проектът е пилотен и е нещо ново за родния ни ефир. Студиото, от което предаването ще се излъчва, се намира в столичен мол. Все още тече подготовка за старта на шоуто. Заради нетрадицонната концепция на проекта, стартът му се бави и вероятно първият епизод ще се излъчи през март месец.

Въпреки, че бТВ вече пуснаха предаването, което ще се конкурира с това на Галя Щърбева и Лора Крумова, премиерата на тяхното шоу ще закъснее още малко. Двете дами обясниха пред Сашо Диков, че предаване с подобна концепция досега  не е имало в родния ефир.

Лора Крумова влезе в лют словесен сблъсък с белокосия журналист. Двамата се сдърпаха за уволнението на Лорa Крумова от ‘Канал 3″. Стажантът заяви, че лично той я е уволнил. Лора Крумова опроверга твърдението му, заявявайки че тя е напуснала частната медия по собствено желание, а не защото е била изгонена от там.

От няколко години блондинката живее на семейни начала с бащата на детето си. Тя заяви категорично, че няма намерение да узакони връзката си. Лора Крумова каза, че не съжалява, че е станала майка на тази възраст, тъй като според нея, преди 30-годишна възраст жената не е достатъчно зряла. Колежката й Галя Щърбева също подкрепи нейното мнение.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар