Мария Игнатова отново разочарова Димитър Рачков

Мария Игнатова отново разочарова Димитър Рачков
5 (100%) 1 vote

Мария Игнатова отказа на Димитър Рачков

Едва ли някой предполага, че очарователната Мария Игнатова не е особено романтична личност. Определено блондинката не е като останалите дами. Факт е, че тя не си пада по романтичните жестове. За пореден път Димитър Рачков се опитал и да я накара да промени възгледите си, но уви и този път усилията му ударили на камък.

Блондинката не иска и да чуе за романтични жестове. Тази година тя отново отказа на Димитър Рачков да празнуват Свети Валентин. Тв водещият мечтаел да отпразнува заедно с любимата си дпразника и като всички влюбени двамата да засвидетелстват любовта си един към друг.

Мария Игнатова

За пореден път Мария Игнатова отказа на Димитър Рачков да отпразнуват Свети Валентин

Въпреки, че двамата са заедно от няколко години, досега Мария Игнатова не е правила романтични изненади на любимия си.

Блондинката не крие, че не е запозната с традициите на Свети Валентин, но въпреки това няма нищо против хората, които изразяват любовта си по един или друг начин, пише ПИК.

Напоследък Мария и Рачков все по-често попадат в жълтите хроники заради слуховете за раздяла. Жълтите издания ту събират, ту разделят екранната двойка. Факт е, че любовта им успя да устои на всичко това. Напук на твърденията, че са се разделили, двамата са заедно.

Оказа се, че причината за тези слухове е категоричният отказ от страна на Мария Игнатова да дари Димитър Рачков с дете. Въпреки, че двамата имат по едно дете от бившите си партньори, тв водещият отдавна мечтае за още един  наследник. Появи се слух, че той е решил да осинови дете след отказа на любимата си.

Димитър Рачков вече е подал документи в съответните служби и в момента очаква отговор от тях дали отговаря на условията за осиновител. Тв водещият мечтае синът му да си има сестричка. Наследникът му вече има един брат от втория брак на неговата майка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар