Богаташката Дарина Павлова съвсем забрави бедните студентски години

Вдовицата на Илия Павлов – Дарина Павлова, вече не се и сеща за състудентите си от НАТФИЗ – пише „България днес”. Едно на ръка, че г-жо Мулти рядко се вясва в родината, но и като дойде, се вижда само с две-три най-близки дружки и с бившия си свекър Павел Найденов. Е, и с тези, с които движи бизнес делата си тук – допълва изданието. Още преди да се омъжи за покойния бос на Мултигруп Илия Павлов, Дарина Павлова е била сред най-щурите купонджии на театралното училище и сред най-популярните бъдещи актриси – разказват хора от нейния курс в НАТФИЗ. Впоследствие това се променило, но и като г-жа Павлова тя все намирала време да се види с колегите и аверите си. Напоследък обаче богатата вдовица е свела до минимум контактите с някогашната си неразделна компания.

[caption id="attachment_437374" align="alignleft" width="294"]Дарина Павлова е демонстрира перфектна форма Дарина Павлова е демонстрира перфектна форма[/caption]

„Не знам защо така стана, може би някои са се опитали да осребрят приятелството си с нея по някакъв начин. Може и директно да са я молили да финансира някакви техни начинания, да помага и кой знае какво. Тя не е от стиснатите, но може да й е писнало да я имат за касичка” – обяснява наш актьор, с когото заедно са се дипломирали в НАТФИЗ. Тези дни Дарина Павлова пак стана актуална тема в медиите, след като бе обявено, че ще стане част от журито в новия сезон на „България търси талант” тази пролет. Богатата вдовица още преди време призна, че е получила покана, но така и още не е потвърдила участието си на сто процента. Тя тогава сподели, че ако го направи, то няма да е с цел прибиране на тлъст хонорар, а заради младите и талантливи българи. От подадената през миналата година данъчна декларация става ясно, че Дарина Павлова заедн с двете си деца и доведената си дъщеря, както и още две лица притежават само в България активи за десетки милиони, главно хотели и почивни комплекси, както и ски съоръженията на Боровец. Богатството й се оценява на над 40 млн. лева, и то само от бизнес в родината – подчертава изданието.