Мартина Узунова обещала на бъдещия жених, че слага край на изцепките

Мартина Узунова обяви решението си да се омъжи за бедняк.

25-годишната подгласничка в конкурса „Мис Плеймейт”2014 г., в който победителка стана Елена Кучкова, е получила предложение за брак от приятеля си навръх Деня на влюбените – 14 февруари.

Предложението за брак към провокативната Мартина Узунова е било отправено от приятеля й Димитър Димитров. Приятелите на Димитър коментират, че най-накрая са доживели Мартина Узунова да го ощастливи, приемайки предложението му за бъдещ съвместен живот, вместо да залита по екземпляри като Ицо 100-те пачки.

[caption id="attachment_437358" align="alignright" width="300"]Мартина Узунова обещала на бъдещия жених, че слага край на изцепките Мартина Узунова обещала на бъдещия жених, че слага край на изцепките[/caption]

Според неофициално потвърдена информация, бъдещият свекър на Мартина Узунова е ексшеф на страховитото УБО, а свекървата и до днес работи в Българската национална телевизия. Надарената софиянка се запознала с приятеля си Димитър, с който са връстници на 14 февруари миналата година. Само година по-късно Димитър Димитров вече бил убеден, че именно тя е жената, с която иска да сподели живота си и й предложил брак. Близки до двойката разкриват, че той й отправил предложението по такъв вълнуващ начин, че нямало как да откаже.

Новата светска двойка е свила любовното си гнезденце в жилището на 25-годишния Димитър в столичния квартал „Борово”. За да си осигурят стабилни доходи, Мартина Узенова и Димитър са стартирали бизнес с паркинги и автомивки. Съблазнителната Мартина дала категорично обещание на бъдещия си съпруг, че ще престане с провокативните разсъбличания и светските изцепки.

През миналата година Мартина Узунова успя да взриви крехкия мир след надцакването по бюст с твърдението, че Елена Кучкова си е признала пред няколко от момичетата от конкурса, че се е продавала за пари. Освен това Мартина твърдеше, че лично е видяла как Елена Кучкова, която е родом от пазарджишкото село Черногорово, си е тръгнала с един от организаторите на горещия конкурс. Двамата демонстрирали близост при качването си в автомобила след общата среща на всички кандидатки за титлата „Мис Плеймейт”, която се провела в едно от заведенията в София няколко дни преди финала на конкурса, пише vsekiden.com.