Мая Илиева се прибра в България специално, за да с приятелката си на празника йМая Илиева е сред най-близките дружки на Наталия Симеонова

Мая Илиева уважи Наталия Симеонова за рождения й ден. Вдовицата на разстреляния бос на ВИС 2 Георги Илиев се прибра специално в България, за да бъде до водещата на личния й празник. За двете се знае от край време, че са много близки приятелки, въпреки, че в последните години се виждат по-рядко заради факта, че Мая предпочете да живее в чужбина след убийството на съпруга й.

[caption id="attachment_437360" align="alignright" width="300"]Мая Илиева е сред най-близките приятелки на Наталия Симеонова Мая Илиева е сред най-близките приятелки на Наталия Симеонова[/caption]

Вдовицата е пристигнала в дома на дружката си малко след началото на купона по случай празника. Мая Илиева подарила на Наталия ваучер за екскурзия, научиха от hotarena.net. Самото парти е било тематично, с кабаретен дрескод. Водещата е искала да отбележи 45-та си годишнина по подобаващ начин и затова е заложила на скъпо шампанско и музика от епохата на суинга.

Освен ваучера от Мая Илиева, бившата съпруг на Денис Ризов може да се похвали и с подарък от колегите си от "Предай нататък" - специален стол, целият изписан с мили думи за нея. "Много е вълнуващо, столът е като прегръдка", коментира трогнатата Наталия.

Тя не изглежда особено притеснена от факта, че предаването, с което помагаше на хората в нужда, вече не е на екран. ТВ водещата е убедена, че в най-скоро време тя отново ще има собствена продукция в някоя от водещите медии. Оказа се, че от бТВ не изключват възможността тя да води някое ново предаване в медията, нищо че свалиха "Предай нататък".

От Нова телевизия също опитвали да я привлекат заедно с бившия й съпруг Денис Ризов, за да правят шоу от рода на "Море от любов".