Део най-сетне ще сбъдне голямата си мечта да стане татко!

Мечтата на Део да има наследник най-после ще се сбъдне. Део ще става татко това лято. За това се похвали самия певец Деян Славчев, както е истинското име на блондина. Приятелката му, мулатката Мариана Станчева ще го направи щастлив родител.

Двамата са заедно от 2013 година и той няма търпение да има свой наследник. Шоуменът отдавна се е отдръпнал от публичните изяви, но не скрива желанието си да изпита в най-скоро време радостта от бащинството.

[caption id="attachment_437343" align="alignright" width="300"]Део Део чака бебе от Мариана Станчева[/caption]

И това, че двамата ще станат родители си е напълно нормално. Още повече, че Део вече не е първа младост, а чукна четиридесет години. Той е категоричен, че вече му е дошло времето да изпълни мечтата си. Негови приятели са отгледали по две-три деца и на него отдавна му е ред да изпълни това задължение.

Певецът признава, че не иска приятелчетата на детето му да му казват, че дядо му идва от детската градина, за да го вземе.

Припомняме, че все нещо не достигаше и в останалите му връзки. Део беше дълго време и с Лора Караджова, която сега също е щастлива майка на прекрасната си дъщеричка Алиса. Лора Караджова обаче все увърташе и така и не се нави да дари Део с мечтания от него наследник.

После блондинът завъртя любов с танцьорката Елена Добрикова, но и с нея нещата удариха на камък. Най-накрая Део заживя под един покрив с мулатката Мариана и тя изпълни мерака му да си имат наследник. Шоколадовата дама иска да роди момче, а Део желае единствено детето им да е живо и здраво. Той обещава да помага във всичко на половинката си по отглеждането на детето им, както и в неприятната домакинска работа.