Анита Мейзер не ще и да чува да стъпва в родината ни, която орезили на Мисис СвятАнита Мейзер се скри чак в Коста Рика, за да избяга от подигравките по свой адрес

Анита Мейзер се покри чак в Коста Рика. Скандалното същество, което орезили страната ни на Мисис Свят, е заминало за далечната страна още преди няколко седмици. Варненката, която се напъваше и да става певица, е отпрашила за Коста Рика под предлог, че е решила да развива бизнес там.

[caption id="attachment_437350" align="alignright" width="300"]Анита Мейзер Анита Мейзер[/caption]

Пишман мисиската е започнала бизнес начинание с бъгита като за целта вече дори е купила няколко от моторните четириколки. Идеята й е да организира с тях различни атракциони и забавления за туристите като разходки из горите в Централна Америка, а също и състезания. Истината обаче е, че Анита Мейзер просто е искала да избяга възможно най-далеч от България и гаврите, които предизвика с нелепата си визия. И още по нелепото си участие на финала на Мисис Свят.

Скандалната бизнесдама не можа да понесе всички подигравки и хули, които се изсипаха на главата й заради самоволното й решение да се яви на Мисис Свят от името на България. За което със сигурност е платила не малко пари, припомнят от hotarena.net. Родните зевзеци дори я сравниха със зеленото чудовище Шрек. Всички тези гаври, макар и заслужени, не се отразиха особено добре на Мейзер и тя реши, че е най-добре да се изнесе от родината ни.

Като преди това не пропусна да изтъкне колко е разочарована от сънародниците си заради негативизма и завистта, която са показали спрямо нея. И който тя, горката, не заслужавала, понеже била представила достойно България на Мисис Свят.