След едно сбъднато предсказание на Алена, животът на Алекс Раева се преобърна и тя хукна по астролози!

Алекс Раева е луднала по хороскопите и звездоброенето. Тя е тръгнала из различни кабинети на по-известни врачки, като поискала да се надникне в бъдещето й поне за три години напред. Водещата на "Х Фактор" не е от сега поклонница на гадаенето и на надничането в бъдещето й.

Когато беше част от екипа на „Шоуто на Слави” певицата и водещата Алекс Раева поискала от Алена да й направи хороскоп на бъдещето. Известната астроложка й спретнала такъв, като й казала тайни от бъдещето, които наистина се сбъднали.

[caption id="attachment_437325" align="alignright" width="300"]Алекс Раева Алекс Раева полудя по астрологията след сбъднатото пророчество на Алена[/caption]

Едното пророчество било, че няма да мине под венчило и да чуе марша на Менделсон с шефа си Слави Трифонов. Припомняме, че Дългия беше гадже с хубавицата дълго време, но после двамата се разделиха и всеки пое по собствения си път.

Алекс Раева напусна и шоуто и се отдаде на самостоятелна работа. Сега екранната половинка на Мария Игнатова отново е възобновила страстта си към астрологията. Тя искала на всяка цена да узнае какво я очаква за определен бъдещ период напред.

Според клюките Алекс Раева дори забременяла от гологлавия шоумен, но тя премахнала бебето и това се оказала препъни камък за тяхната връзка. След този неприятен инцидент двамата се разделили.

Алекс Раева била толкова запленена от гадаенето по звездите, че дори искала сама да усвои тази наука. Но чаровницата все не намирала време да се отдаде на любимото си занимание. Хубавицата от доста години е сред най-спряганите имена в родния шоубизнес. Поп звездата не само е известна с пеенето си, но играе, прави шоу и е водеща на доста знакови музикални предавания по медиите.

Увереното й сценично присъствие се дължи не само на харизмата й, но и на дългите години подготовка. От малка Алекс свири, пее и танцува. С любимия си мъж до нея диджей Дончо двамата не са само двойка в живота, но и тандем на сцената. Двамата правят в момента клубно турне из страната, като представят най-новите си парчета.