Стефка Костадинова и Стефан Техов-Даскала се обожавали

Любопитна любовна афера, в която е замесена Стефка Костадинова, изплува покрай разстрела на пловдивския чейндж дилър Стефан Техов-Даскала.

Оказва се, че най-оборотния ерген в Града под тепетата е имал гореща любовна история с настоящата шефка на БОК – Стефка Костадинова. Запознати разкриват, че Стефан Техов-Даскала, бил един от първите, които започнали работа в чейндж бюро още по времето на комунистическия режим. Стигнало се до момента, в който зарязал изцяло преподавателската си дейност и се отдал на финансовото дилърство.

[caption id="attachment_437285" align="alignright" width="300"]Стефка Костадинова и Стефан Техов-Даскала се обожавали Стефка Костадинова и Стефан Техов-Даскала се обожавали[/caption]

През 1987 година Стефан Техов-Даскала, бил задържан заради спекула с пари. Той скрил 10 000 долара в буркан в двора на къщата си в Първомай. Даскала бил издаден за провинението от чичо си, който бил партизанин. Изплуваха и други пикантни факти от живота на Стефан Техов-Даскала. През 80-те години именно той е бил голямата любов на олимпийската шампионка и настоящ шеф на БОК – Стефка Костадинова. И двамата били млади и много влюбени един в друг. По това време Стефка Костадинова все още не била омъжена, но пък за сметка на това вече била стартирала спортната й кариера.

Двамата много държали един на друг и били не просто влюбени, а се обожавали. След като Стефка Костадинова заминала за София, връзката им започнала да се разпада. Макар Стефан Техов да продължавал да въздиша по нея, тя поела по път, в който очевидно нямало място за него. Близък колега на пловдивския сараф споделя, че вероятно двамата са успели да запазят приятелското отношение до края.

От в. „Шоу”, който изнесе любопитната информация твърдят, че са правили многократни опити да се свържат със Стефка Костадинова, която да коментира тези твърдения, но няколко дни подред тя не вдигала телефона си. Колегата на Стефан Техов-Даскала, пожелал да запази анонимността си разкрива, че по времето на връзката му със Стефка Костадинова изкарвал доста пари. Сарафът построил и кооперацията на бул. „Шести септември” и разпродал апартаментите, оставяйки един за себе си, в който живял до края на дните си, пише zajenata.bg.