Музикалният формат зароби Славин Славчев със 100 хиляди лева

Запознати твърдят, че победителят от „Х Фактор” Славин Славчев е съсипан.

Оказва се, че 23-годишният варненец, който успя да пребори конкуренцията в музикалния формат с ангелския си глас и с невероятните си превъплъщения и който на финала получи личната подкрепа на Джо Лин Търнър, се е озовал в много сериозен капан, от който едва ли ще може да се отърве в скоро време. Изглежда радостта на Славин Славчев, който пя в дует с вокалиста на „Дийп Пърпъл” и „Рейнбоу”, пристигнал в страната ни специално заради него, ще остане в историята.

[caption id="attachment_437264" align="alignright" width="300"]Музикалният формат зароби Славин Славчев със 100 хиляди лева Музикалният формат зароби Славин Славчев със 100 хиляди лева[/caption]

Въпреки признанията, които Джо Лин Търнър направи по адрес на Славин Славчев, че е шокиран от огромната му дарба и не може да повярва, че никога преди „Х Фактор” не се е занимавал с музика професионално, по всичко личи, че най-трудното за победителя тепърва предстои. Джо Лин Търнър предложи на Славин Славчев да му уреди веднага продуцент от Щатите, който да му помогне да гради кариера зад Океана. За негово огромно съжаление обаче това няма как да се случи, тъй като 23-годишният Славин Славчев е обречен да остане в България, разкриват хора от бранша.

Причината Славин Славчев да не се възползва от изкусителната оферта за кариера в САЩ е, че той е обречен на диктатурата на продуцентите му от „Вирджиния рекърдс”, с които е подписал договора при стартирането на музикалния формат „Х Фактор”. На всичкото отгоре 23-годишният победител е принуден да зареже рок бандата, с която е свирил по клубовете до момента и да се отдаде изцяло на работата си с менторката Саня Армутлиева. Припомняме, че именно тя е и шефката на музикалната компания, с която Славин Славчев е подписал нечовешки договор.

В музикалните среди коментират, че ако Славин Славчев вземе решение да разтрогне договора, ще трябва да й плати огромна неустойка, която може да достигне до 100 хиляди лева, пише pik.bg.