Коцето отново палав, гали корема на Милена!

Коцето отново лъсна в провокативна снимка. Фотото на Коцето и бременната Милена обиколи социалната мрежа. Снимката с бременната маникюристка и поп фолк певеца, който й милва набъбналото коремче буквално взриви нета. На нея щастливата Милена от Благоевград се е поддала на „изкушението” да е близо до идола си Константин и той загрижено да пипа коремчето й с бъдещото й отроче.

[caption id="attachment_437214" align="alignright" width="300"]Коцето Коцето отново не си поплюва и награби поредната си фенка[/caption]

Фолкаджията Константин не е от най-верните съпрузи. Това се знае из целия файлайф, както и сред чалга средите. Това е една от причините той и пилето на поп фолка Райна да се разделят, следа като двамата дори стигнаха до годеж.

Въпреки че е семеен и има за съпруга красивата Надя, както и малката си дъщеричка, поп фолк певеца обича да вкусва и то доста често от „забранените плодове”.

Чаровният бивш лекоатлет не може да се оплаче от непрекъснато женско внимание върху себе си. Една от неговите най-ревностни фенки е и Милена западния град Благоевград.

[caption id="attachment_437215" align="aligncenter" width="224"]Ето ги Коцето и щастливата Милена Ето ги Коцето и щастливата Милена[/caption]

Хубавицата признава, че не е изпуснала негово участие в родния си град и двамата почти се познават с идола си заради тази своя страст.

Фотото й с фолкаджията й пък набра толкова харесвания, че дори Милена е изумена от интереса в социалната мрежа към нея. Дори дъщеря й Ани я е харесала и е разпространила знаковата снимка сред своите приятели във Фейсбук.

Милена не крие, че за нея и мераклийките като нея Коцето е изключително привлекателен мъж. Той има много мацки, които го следват и го харесват. А щом само като запее нещата просто ескалират и стават неудържими, твърди благоевградчанката.

Близки до Милена пък твърдят, че тя е много готина и умее доблре да се забавлява. Те знаят за нейното влечение към поп фолк идола й и са доволни, че най-накрая тя е изпълнила едно свое желание – да се щракне с Коцето.