Франсоа Оланд направи Жули Гайе първа дама на Франция?

Гласувайте за статията

Франсоа Оланд превърна Жули Гайе в първа дама, настани я в Елисейския дворец

Актрисата Жули Гайе ли е новата първа дама на Франция? Това е въпросът, който задава, френския таблоид „Клоузър“ в последния си репортаж. По информация на изданието, Жули Гайе се ползва с всички привилегии на първа дама на Франция, без официално да е такава.

Според списанието, наскоро актрисата е направила пътуване до Рен, в официален държавен автомобил, придружавана от две лица, едно, от които е и член на службата за охрана на президента.

Жули Гайе ли е новата първа дама на Франция?

Жули Гайе ли е новата първа дама на Франция?

Жули Гайе е била в Рен за снимките на нов филм, чийто продуцент е тя самата. Седмичникът също така е получил потвърждение, че превозното средство, с което тя е била в Рен, също е собственост на държавата.

От обкръжението на президента не са коментирали на тази новина. Но скандалът около приятелката на Франсоа Оланд продължава.

Приятелката на Франсоа Оланд обгрижвана като президентша

Приятелката на Франсоа Оланд обгрижвана като президентша

През ноември вестникът публикува откраднати снимки на Франсоа Оланд и Жули Гайе, на които те са заедно в Елисейския дворец. Тези снимки, както и част от кадрите, публикувани в таблоида „Воаси“ предизвикаха отстраняването на част от служителите на Елисейския дворец, тъй като вътрешно разследване потвърдило, че фотосите са направени от служители в двореца, повечето от които назначени по времето на Никола Саркози. И един от въпросите, който се зададе тогава, бе дали Жули Гайе е новата стопанка на президентската резиденция.

Франсоа Оланд се раздели с предишната си спътница Валери Трирвайлер след обявяването на неговата връзка с Жули Гайе. Скандалът достигна невиждани измерения, когато бившата му приятелка се озова в болница след опит за самоубийство. Последна още един скандал, когато журналистката на Пари Мач, публикува книга за връзката си с президента, но пък спечели доста от това. Биографията се превърна в истински бестселър във Франция.

Тази сутрин финансовият министър Мишел Сапен, излезе с коментар, в отговор на въпросите, защо държавни средства са предоставени на разположени на Жули Гайе. Министърът, който е и близък приятел на Франсоа Оланд, заяви, че са осигури на актрисата служебен автомобил и охрана, тъй като е имало заплахи срещу нея, в качеството й на приятелка на президента.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар