Владимир Путин атакува: САЩ причиниха атентатите от 11 септември!

21

Владимир Путин атакува САЩ, че сами са отговорни за атентатите по световния търговски център

Шокираща информация излезе в световните медии. Руският президент Владимир Путин разполага със спътникови снимки, които недвусмислено доказват, че САЩ са причинили атентатите от 11 септември 2001 година. Американски експерти твърдят, че независимо от факта, че отношенията между Русия и Съединените щати в момента са достигнали най-голямото си влошаване от Студената война насам, то руския президент досега е създал само „дребни неприятности“ на Барак Обама. Ситуацията е затишие пред буря и руския президент се кани да нанесе само един удар, но той ще бъде смъртоносен.

Русия подготвя публикуването на доказателства, които разкриват, че правителството на САЩ и американските разузнавателни служби са замесени в атаката от 11 септември 2001 г, при която бе ударен Световния търговски център в Ню Йорк, пише руската „Правда“. В доказателствата ще бъдат включени и сателитни снимки, предава още сръбския „Телеграф“. Както посочват от руският вестник, в доказателствата ясно се вижда, че американското ръководство стои зад атака.

Владимир Путин атакува смъртоносно САЩ
Владимир Путин атакува смъртоносно САЩ

Атаките са били организирани от американското правителство, но с помощта на посредници, така че нападението над Америка да изглежда като акт на агресия извършена от международна терористична организация.

Предполага се, че мотивът за подобна манипулация и убийството на над 5000 собствени американски граждани, са американските петролни интереси в Близкия изток.

Според руснаците доказателствата ще бъдат толкова достоверни, което в най-голяма ще оборени официалната версия за събитията от 11 септември. Ако доказателствата се окажат наистина достоверни и абсолютно неопровержими, то доверието в американското правителство ще бъде разклати и това ще доведе до масивни протести, което би могло да прерасне чак до революция, твърдят американски анализатори. Редом с това и позицията на Америка като лидер в борбата срещу международния тероризъм ще бъде подкопана.

В последно време администрацията на Обама не спира с атаките към Кремъл, макар те да изглеждаха като невинни закачки. Повечето скандали бяха предизвикани от слухове за здравето на руския президент, който бе нарочен за болен от рак, а по-късно и от аутизъм, като новината се появи във водещи американски издания като „Ню Йорк поуст“ и „Вашингтон поуст“. От Кремъл опровергаха и двете новини, но по всичко изглежда, че на Владимир Путин му омръзна от лошите шеги на Обама. А след като се постараха да съсипят и икономиката на Русия, президентът реши да отвърне на удара с истинска бомба.

21 коментара
 1. Boggie Hal казва

  Една Истина убива всички лъжи.

 2. Евгений Антонов казва

  Всъщност това отдаване се знае и има доста материали по темата.
  Ето един от тях:
  https://www.youtube.com/watch?v=YKueInBh4wE

 3. Michael Damyanov казва

  Рано или късно истината ще излезе и тогава ще започне разпада на сащ.

 4. Viktor Pachnikov казва

  Дойде момента и на световната новина, както става ясно с неопровержими доказателства, които американският политически елит допуснаха да се разиграе този спектакъл на чудовищни убийства от 11 септември до днес …

 5. Viktor Pachnikov казва

  Дойде момента и на световната новина, както става ясно с неопровержими доказателства, които американският политически елит допуснаха да се разиграе този спектакъл на чудовищни убийства от 11 септември до днес …

 6. Angelo Drenov казва

  Що така си мисля, че тия американци ми прецакват киселото зейе. Какво мисли г-жа Кристина Милева по този фундаментален въпрос?

 7. Mehmed Kurusiulejman казва

  Това се знаеше от самото начало , че правителството на САЩ и ЦРУ стоят зад плана за сриването на двете кули … Всичко останало е тяхна лъжа , скалъпена с идеята да могат да нападат суверенни държави като Афганистан , Ирак , Либия , а сега и Сирия и Украйна …

 8. Teodor Aleksiev казва

  Глупости на търкалета ! Дъвки за наивници- това го правят само възпитаните с комунизъм шибани изроди !

 9. Teodor Aleksiev казва

  Глупости на търкалета ! Дъвки за наивници- това го правят само възпитаните с комунизъм шибани изроди !

 10. Dimitar Kolev казва

  http://www.washingtonsblog.com/2012/09/the-third-building-which-collapsed-on-911-was-not-hit-by-a-plane.html

 11. Hristo Stefanov казва

  kakto vinagi, putin e absoljutno prav…!!!

 12. Димитър Георгиев казва

  Простотия и кашлица не могат да се скрият, единствено мълчанието помага до известна степен. Така, че ви препоръчвам да мълчите до края на живота си.

 13. Georgi Hristov казва

  Единствените глупости тук са твоята гейска снимка и тъпото ти мнение дето никой не го иска.От името на всички те моля да замълчиш че глупоста може и да е заразна .По добре възпитани с комунизъм шибани изроди отколкото да сме като теб – м/у другото знаеш ли каква ти е снимката на профила ?

 14. Мариана Иванова казва

  откриха топлата вода. то това се знаеше от самото начало!

 15. Мариѝка Тенева казва

  Димитър Георгиев Вие много ме впечатлихте с вашата сентенция,но туй за кашлицата не го знаех! А за простотията както и сам казахте,лечението е мълчание.Сигурно знаете култовата фраза в това отношение- " Умори простака с мълчание ".

 16. Teodor Aleksiev казва

  Georgi Hristov Ти освем хомофоб си и рядък тъпак ! Какво те бърка моята снимка малоумнико ? И съм в пъти по-хетеросексуален от теб скрил се за анонимността !

 17. Милен Атанасов казва

  Така, троловете няма да чета какви глупости пишат – тях директно ги блокирам във фейсбук. ТОВА с 9/11 се знаеше от години! Дори стотици американски инженери и архитекит излязоха с официална петиция и доказателства, че е невъзможно сграда, строена от стомана и с „вътрешно ядро“ (което да предпазва от пожари), да се срине на фина прах! В случая са използвани „термити“ (с които Русия преди години унищожи доста танкове, и за което си създаде врагове, разбира се). А сега САЩ използваха „термити“, за да си гърнат ТРИТЕ КУЛИ (да, три!) с 2 самолета. И с ракета – Пентагона – и то точно секторът, в който се складираше счетоводната информация… веднага, след като се обяви, че липсват някакви си милиарди долара от трезора на Пентагона… И се започнаха… войни – Ирак, Афганистан, Сирия, Украйна, … За петрол, за наркотици, за да може да се сложи една определена банка в Сирия, за да може да се надупчи за шистов газ, …

 18. крис казва

  Пак се занимавате с непроверена информация….

 19. Виктор Дачев казва

  😀 😀 😀 Тоя меринджей превърте и той като нашата бела златка. А аз си мислех че след Майчето Манолова за соросоидите миналата година и Медведев за извънземните тия дни, по-смешно просто няма накъде.

 20. Виктор Дачев казва

  Това го правят лепиларите по кофите 😉

 21. Янки Ли казва

  Американците са такива. Те са безкруполни и с цената на всичко искат да са най. Способни са да се самоунищожават като за това винят другите, само че никой не им вярва защото цял свят знае какви дебили са, и за тях единствено парите имат значение и за тях са готови да продадат майка си и баща си. Тази сбирщина защото те не са нация, не може да съществува много още. При тях всичко е изкуствено, ако щете дори и магазинерките ви се усмихват изкуствено, какво да говорим за по-нагоре… Насила карат всеки който живее там да казва, че е американец и няма право да се нарича друг. Е да, ама не…. Със сила хубост не става. Става до едно положение и после идва ефекта на бумеранга. Така, че ще се разпаднат, но със себе си ще завлекат и други което е жалкото.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.