Маги Халваджиян и Кремена Халваджиян направиха от внука си същински малък принц!

Еди Халваджиян е бебе с късмет. Първият внук на Магърдич и Кремена Халваджиян просто е обгрижван като крал или най-малкото като принц още от най-невръстната си възраст.

Той вече има не една, а цели две детегледачки. Едната ще се грижи да му сменя памперсите и да го забавлява, а дрегата ще му готви и да го храни. Всяка една от жените ще получава заплата от хиляда и четиристотин лева, като парите ще се увеличават, ако те останат на дежурство и през уикендите.

[caption id="attachment_437111" align="alignright" width="300"]Маги Халваджиян И внукът на английската кралица би завидял на малкия Еди Халваджиян[/caption]

Кандидатките са одобрени след солиден конкурс, все едно че се явяват на кастинг на Х фактор, смеят се близки приятели на известното семейство.

През времето, докато бавачките дундуркат бебока, таткото и майката на малкия Еди ще си изпълняват служебните задължения. Бащата е оператор, а майката ще се занимава с нейните си работи. Бабата и дядото също са заети фигури.

Маги Халваджиян е продуцент на няколко успешни телевизионни проекти, а Кремена Халваджиян е успешен дизайнер. Фамилията притежава и знаковата кръчма „Библиотеката”, където се правят мощни партита с привкус на артистичност и пищност.

Припомняме, че малкия Еди се роди на 18 декември миналата година. Бебокът е син на Бедрос Халваджиян и бившата адреналинка от „Господари на ефира” Александра Енева. Само ден, след като стана баща за сефте, оператора Бебо обръсна брадата си, която беше негова гордост доста дълго време.

Отсега известният продуцент Маги Халваджиян обмисля вариант къде ще бъде яслата на малкия му внук. Такава все още не е избрана, но определено е ясно, че тя няма да е държавна. Кланът Халваджиян ще разчита със сигурност на частна, категорични са най-близките до именитата фамилия.