Преслава не е на себе си от щастие, любовта й с Бирмата се възроди!

Преслава и Жоро Малката Бирма са отново заедно. Двамата влюбени било грехота да стоят далеч един от друг и да страдат от тази раздяла. За това се затръшкал дружката на гласовитката Азис и решил да действа.

Кралят на поп фолка познавал добре и двамата и виждал мъката им, затова решил да не губи и миг и да ги сдобри. Ромският славей намислил да срещне двамата влюбени, които се разделили заради прекалената си ревност и огромното си его. Той решил да направи срещата в тузарско заведение в столицата.

[caption id="attachment_437104" align="alignright" width="300"]Преслава Преслава не може да се отблагодари на Азис за чудото, което направи за любовта й[/caption]

Пръв на сглядата пристигнал Георги Станоев. Малката Бирма умело паркирал лъскавото си возило, чисто новото си „Ферари”. За срещата закъснели поп фолк певеца и пайнерката. Преслава трудно намерила заведението, но се появила на срещата си с немското си возило. Двамата с колегата си Азис пристигнали почти по едно и също време. Преслава буквално греела от щастие, тъй като научила предварително кой я чака вътре.

Срещата между тримата продължила около час. Първи от заведението си тръгнал Геогрги Станоев. Двамата с с Азис останали, за да си поговорят за срещата и за това как е минала. Преслава не забравила да се похвали на Азис с новия си номер. Той бил специално изфабрикуван за поп фолк певицата, като последните цифри била годината на раждането й – 1984.

Певицата не се стърпя и първа се похвали, за воалирано, че двамата с Бирмата отново са двойка.

Припомняме, че двамата се разделиха почти след три годишна връзка. Звездата на „Пайнер” дори заживя под един покрив с любимия си, но заради неговите купони и кръшкания, и нейния буен нрав и фриволно поведение двамата се разделиха. Грозната случка стана в заведение на морето, където Преслава имаше участие.

След бурен скандал и обвинения за флиртуване, Преслава запрати в лицето на любимия си стъклена чаша и му сцепи веждата. Бодигардовете ги разтърваха, за да не се стигне до по-опасни стълкновения помежду им. Но явно любовта побеждава и истинските чувства остават, дори понякога страстите да ескалират.