Ани Цолова обяви "война" на партньора си Виктор Николаев!

Ани Цолова и Виктор Николаев де втурнаха в яростна битка. Но не на дела, а на честта. Двамата екранни партньори седнаха зад служебното возило, за да докажат кой е по-добър шофьор. Водещата на сутрешния блок на Нова телевизия Ани Цолова защитаваше честта на жените зад волана, а партньора й от синия екран Виктор Николаев пък се стремеше да покаже, че силната част на човечеството умеят по-добре да управляват возилата си.

[caption id="attachment_437099" align="alignright" width="300"]Ани Цолова Ани Цолова надуши мъжки заговор в развръзката на битката с Виктор Николаев[/caption]

Първа зад волана се настани телевизионния водещ Николаев. Едва след двадесетина маневри той успя да паркира „безупречно” медийната кола. След него на шофьорското място се настани колежката му. Не направила и няколко опита да паркира колата, двигателя й угасна и тя не успя да завърши маневрите. Ани обаче заподозря, че в това има някаква мъжка афера и нещата не са така кристално чисти в оспорвания двубой.

Ани Цолова обече не се предаде и продължи с доводите си. Водещата по Нова телевизия изтъкна, че от няколко години кара голяма кола с размери над един метър и двадесет сантиметра. Тя дори подкачи Виктор Николаев дали той ще съумее като се качи на нея да я паркира безупречно или ще му трябва доста време, за да направи точните маневри.

Все пак не се разбра кой надделя. Но накрая Ани Цолова все пак заяви, че жените са по-добри шофьори. Тя се опря на статистиката и на справката от МВР, според които жените зад волана предизвикват много по-малко пътно-транспортни произшествия. Мъжете са по-уверени и затова те по-често катастрофират. А доколкото до уменията, пак според Ани, жените се справят по-добре, защото са по-внимателни и не така самоуверени, както мъжката половина на шофьорската гилдия.