Ана Баракова е наричана "кукурдялник" от бившите си съпартийциАна Баракова подозира съзнателна провокация срещу личността си

Ана Баракова е сред най-обсъжданите родни депутати. Скандалната блондинка влезе в Парламента от листата на България без цензура чрез преференциален вот. Баракова беше номер 13, който беше и номерът на България без цензура в избирателната бюлетина. По този начин тя успя да измести втория в листата Дяко Дяков.

[caption id="attachment_437083" align="alignright" width="300"]Ана Баракова Ана Баракова[/caption]

Вследствие на неволния "избор" на народа учителката от Пловдив стана народен представител, а върху нея беше оказан натиск тя доброволно да се откаже от мястото си в Народното събрание. Ана Баракова обаче отказа да го направи и напусна групата на партията на Бареков като по този начин се превърна в първия независим депутат в това Народно събрание. Дори и месеци след изборите обаче атаките от страна на бившите й съпартийци към нея не спират.

Преди време някоит от тях дори си позволиха да я нарекат "кукурдялник". Преди няколко дена на сайта на България без цензура пък се появи клип, който също осмива учителката. Тя обаче не пожела да коментира действията на колегите си, като единствено ги окачестви като "пълни глупости". Баракова е убедена, че срещу нея се води съзнателна провокация, за да бъде смазана психически.

Народната представителка се оплака, че заради инсинуации е била принудена да напусне депутатското си жилище и да се премести. Жената обаче категорично отказа да разкрие адреса на новия си дом, за който издаде само, че я кара да се чувства спокойна, научиха от Агенция ПИК.

Ана Баракова се оплака още, че са правени опити да я дискредитират както в Пловдив, така и в училището, в което е работела. Хората, опитващи се да я очернят, са пробвали да пуснат компромати и при Сашо Диков. Голяма част от профилите й в мрежата също се оказали фалшиви.