Здравословен проблем мъчи Петя Дикова

Здравословен проблем мъчи Петя Дикова
5 (100%) 1 vote

Петя Дикова често се шегува с майка си, че е наследила единственото лошо от майка си

Петя Дикова страда от заболяване, което е наследила от своята майка. Аня Пенчева разкри, че дъщеря й е болна от Хашимото. Често наследницата на актрисата се шегува, че брат й е наследил дългите крака на майка й, а тя Хашимотото й.

Заболяването на тв водещата се проявило за пръв път в студентските й години. Наложило се дори Петя Дикова да прекъсне временно следването си в Лондон и да се прибере в България, за да се лекува, научи „Уикенд“.

Щерката на Сашо Диков и Аня Пенчева получила имунен срив. Лечението й продължило цели три месецa. Актрисата разказва, че ген. Тонев от ВМА спасил щерка й.

Петя Дикова

Петя Дикова страда от Хашимото

Заболяването, от което страда Петя Дикова, освен по наследство се получава и от силен стрес. Лечението включва хормонални таблетки, които се приемат всеки ден.

Освен Хашимотото, което мъчи Петя Дикова, тв водещата има още един проблем. Това, което най-много я измъчва е, че няма мъж до себе си. Петя често се жалва пред свои приятелки, че няма никакъв късмет в любовта и винаги попада на неподходящи партньори.

Връзките, които е имала, се броят на пръстите на едната й ръка. 30-годишната тв водеща е имала само едно сериозно гадже, което е запознала със семейството си. Неслуките й в любовта тревожат и нейните родители. Сашо Диков и Аня Пенчева са силно обезпокоени, че щерката им може да остане стара мома, пише ПИК.

Преди няколко месеца тръгна слух, че тв водещата има връзка с женен мъж. „Уикенд“ писа, че тя е била засечена да се разхожда с любимия си в градинката на НДК. Колеги на Петя Дикова потвърдиха, че тя наистина има връзка с женен мъж.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар