Майкъл Джексън е мразел лицето си заради баща сиМайкъл Джексън е бил на мушката на мафията

Нова книга за Майкъл Джексън ще разкрие неподозирани мрачни тайни от живота на Краля на поп музиката. Автор на поредната творба, разглеждаща живота на звездата, е бившият мениджър на Джако Франк ди Лео. Той е подготвял книгата си в продължение на години, но почина през 2011 година преди да успее да я види издадена.

[caption id="attachment_437067" align="alignright" width="300"]Майкъл Джексън Майкъл Джексън[/caption]

Въпреки това наследниците му и бившият му сътрудник Марк Ламика са се заели със задачата книгата да види бял свят. Това ще се се случи три години след неговата смърт и шест след кончината на певеца. Тя разкрива пикантни подробности от живота на звездата по времето, в което Майкъл Джексън беше на върха на кариерата си - 80-те години на миналия век. Именно това е и времето, в което Ди Лео работи редом с него.

В биографията се твърди, че по онова време мафията е планирала да убие Краля на попа и Ди Лео е бил наясно със заговора като е направил всичко възможно, за да го предотврати. Книгата разкрива и истината за манията на певеца по пластичните операции и в частност - пълната промяна на лицето му. Смяташе се, че Джако е страдал от рядка болест, заради която кожата му е изсветляла. Но истината е съвсем различна.

Изпълнителят сам е признал пред мениджъра си, че не може да понесе твърде голямата прилика, която има с баща си. В телефонен разговор с Ди Лео Джексън е заявил, че не понася да вижда баща си всеки път, когато се погледне в огледалото, научиха от Hotarena.net.

Няма как да бъде пропуснат и огромния скандал, свързан с отношенията на Джако с малки деца, за които той отнесе куп обвинения. Мениджърът му окачествява случилото се като ловки действия на измамници, успели да се възползват максимално от звездната слава на идола.