Открих как да се справя с алкохолната зависимост!

Гласувайте за статията

Аз открих начин, чрез който да се справя с алкохолната зависимост

problem

Открих как да се справя с алкохолната зависимост!

Алкохолната зависимост се превърна в бреме за мен и трябваше да намеря начин да се справя с нея. За мое съжаление малко късно започнах да се справям с този проблем, тъй като здравето ми вече е малко разклатено. Всъщност, колкото и абсурдно да звучи, това че имам проблем със здравето, се превърна в основен мотиватор да престана да пия. В момента не мога да кажа, че съвсем съм изчистил алкохолната зависимост, но поне не пия толкова, колкото пиех преди. Това е добре дошло за семейството ми, тъй като много време се опитвах да престана да пия. Най-големи са ползите за здравето ми за черния дроб, тъй като именно той е пострадал от многото пиене, с което го товарих.

Започнах да намалям количеството алкохол, като взимам капките Алкофитал. Алкофитал е билков препарат, който е достатъчно силен и на мен специално бързо ми помогна да намаля консумирания от мен алкохол. Това се случи след като капките Алкофитал предизвикаха една непоносимост към алкохола. Колкото по-дълго време ги взимах, толкова по-невъзможно ми стана да пия. В момента не съм пил никакъв алкохол от осем месеца, което за мен си е истински рекорд. Хубавото е, че сега ограниченията си ги слагам сам, тъй като вече не е необходимо да взимам капките Алкофитал.

Марин Божков от Пловдив

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар