Лили Иванова в ужас, затваря се у дома си утре през цялото денонощие!

Примата на родната естрада Лили Иванова е изключително суеверна. Певицата няма да си покаже носа навън утре, на фаталната дата. Тя била подплашена от прокажената дата и много се плашела от петък 13-ти. Затова изпълнителката на „Ветрове” била твърдо решена да се залости в дома си и да не излиза през целия ден утре. Винаги, когато в календара през годините двете неща съвпаднат, Лили Иванова изпадала в ужас и не искала да се покаже навън от дома си.

Певицата вярва в много суеверия и носи много талисмани за предпазване от лоши енергии, но тази дата заема изключително място в нейното битие и затова спазва ритуала да се предпазва на нея.

[caption id="attachment_437009" align="alignright" width="300"]Лили Иванова Лили Иванова изпитва панически страх от датата петък 13-ти[/caption]

Лили Иванова е известна и с други свои фобии. Примата на родната естрада не излиза на концерт, преди да си каже молитвата. Тя носи в себе си също икона, която е осветена в манастир.

Колегите й Кристина Димитрова и Графа също като нея си носят подобни джобни икони и се молят преди всяко излизане пред публика. Известно е, че една камара родни поп фолк певици също мъкнат в багажниците на колите си различни плюшени играчки, които според тях им носят късмет.

Идеята идва от различни топ манекенки и световни звезди, които твърдят, че като носят тези животинки, те ги предпазват от различни предизвикателства и бдят по време на техните изяви пред публиката.

Други известни знаменитости от родния хайлайф пък си крият в портфейлите снимки на децата си или на най-близкия човек, като се надяват, че те ги пазят от лошотите и им носят късмет.

Екцентричният певец Дони пък щом прескочи канавка си прави прави защитен ключ с ръце. Той носи и куп могечески символи от Тибет, които пазят него и най-близките му хора от различни неприятности.

Чукане на дърво, носене на определени дрехи, определени цветове преди важни сълития също са част от суеверията на известните и популярните.