Ужас тресе голямата Лили Иванова! (още разкрития)

Ужас тресе голямата Лили Иванова! (още разкрития)
5 (100%) 2 votes

Лили Иванова в ужас, затваря се у дома си утре през цялото денонощие!

Примата на родната естрада Лили Иванова е изключително суеверна. Певицата няма да си покаже носа навън утре, на фаталната дата. Тя била подплашена от прокажената дата и много се плашела от петък 13-ти. Затова изпълнителката на „Ветрове” била твърдо решена да се залости в дома си и да не излиза през целия ден утре. Винаги, когато в календара през годините двете неща съвпаднат, Лили Иванова изпадала в ужас и не искала да се покаже навън от дома си.

Певицата вярва в много суеверия и носи много талисмани за предпазване от лоши енергии, но тази дата заема изключително място в нейното битие и затова спазва ритуала да се предпазва на нея.

Лили Иванова

Лили Иванова изпитва панически страх от датата петък 13-ти

Лили Иванова е известна и с други свои фобии. Примата на родната естрада не излиза на концерт, преди да си каже молитвата. Тя носи в себе си също икона, която е осветена в манастир.

Колегите й Кристина Димитрова и Графа също като нея си носят подобни джобни икони и се молят преди всяко излизане пред публика. Известно е, че една камара родни поп фолк певици също мъкнат в багажниците на колите си различни плюшени играчки, които според тях им носят късмет.

Идеята идва от различни топ манекенки и световни звезди, които твърдят, че като носят тези животинки, те ги предпазват от различни предизвикателства и бдят по време на техните изяви пред публиката.

Други известни знаменитости от родния хайлайф пък си крият в портфейлите снимки на децата си или на най-близкия човек, като се надяват, че те ги пазят от лошотите и им носят късмет.

Екцентричният певец Дони пък щом прескочи канавка си прави прави защитен ключ с ръце. Той носи и куп могечески символи от Тибет, които пазят него и най-близките му хора от различни неприятности.

Чукане на дърво, носене на определени дрехи, определени цветове преди важни сълития също са част от суеверията на известните и популярните.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

2 коментара to “Ужас тресе голямата Лили Иванова! (още разкрития)”

  1. Ваня Мавродиева

    февр. 12. 2015

    ОТКАЧЕНИ,ЛУДИ,ПСИХЯСАЛИ.АЗ СИ ХАРЕСВАМ ПЕТЪК 13,ЧЕРНО КОТЕ ДА МИ,,МИНЕ,ПЪТ.ЛУДИ,,звездички,,.

  2. Ваня Вълчева

    май 11. 2015

    Баба ми имаше една доста умна приказка" за простия човек не питай, той сам ще се обади". Съжалявам.

Добавете коментар