Емилия и феновете й бесни от интригите, които за пореден път я отстраниха от голямата награда!

Емилия трябва да стане певица на годината. Това искат феновете на поп фолк дивата. Нейни почитатели са изпратили гневно писмо до шефа на димитровградската музикална компания „Пайнер”. Според тях жената на Коко Динев има всички качества, за да грабне престижната награда „Певица на годината на компанията, за която работи.

Писмото на почитателите й е адресирано до шефа на мегакомпанията инж. Димитър Димитров. Те посочват, че певицата има всички плюсове, които й отреждат достойното място в надпреварата, заедно с останалите си колежки

[caption id="attachment_436996" align="alignright" width="300"]Емилия Никога досега Емилия не е могла да се добере до прословутото признание[/caption]

Това решение на почитателите й най-вероятно е продиктувано от факта, че за носител на отличието се спрягат имената на едни от най-вървежните певици Преслава и Галена. Наскоро сред тях се нареди и това на Джена. Но при тях Емилия липсва.

А според най-заклетите й фенове тя е повече от достойна да се нареди до кандидатките за високия приз. Емилия вече дълги години е в бранша, но продължава да не е носител на заслужената награда, твърдят още в писмото феновете й. Според тях тя е име, което е спрягано като едно от най-оборотните и то с право.

Певицата има шансове да се превърне в „Певица на годината” за 2014 година и заради още редица качества. За тях жената на бизнесмена Коко Динев е сред най-кадърните певици на фирма „Пайнер” и винаги през годината е поддържала едно много добро ниво на присъствие. Момичето никога не е отсъствало от сцената за дълго, дори напротив. И по време на бременността си Емилия е оставала на сцената. Дори с проблеми около здравето си през 2007 година на турнето на „Пайнер” тя не отсъстваше а отново беше там, редят достойнствата й нейните почитатели в писмото до Митко Пайнера.

Те пишат още, че тя е направила няколко коренно различни хитови парчета, работи усилено, не се щади и не ламти за награди. Те подчертават, че са доволни от работата на Емилия, която ги радва и им доставя наслада с присъствие и изпълнение.