Александра Тюркмен - щерката на застреляния Фатик, залюби руски милиардерАлександра Тюркмен се е установила в САЩ, където срещна избраника си

Александра Тюркмен заби милиардерски наследник. Щерката на разстреляния бос на мафията Фатик от около половин година живее и работи в САЩ, където си изкарва прехраната като хостеса в една от най-тузарските дискотеки в Ню Йорк - Спейс Ибиза. Именно там Александра е срещнала и новата си половинка - Виталий, който е син на един от най-богатите руснаци. Таткото на Виталий притежава няколко завода за алкохол в САЩ и е истински мултимилионер.

[caption id="attachment_436953" align="alignright" width="300"]Александра Тюркмен Александра Тюркмен[/caption]

Тюркмен и Витя се запознали едва преди около месец, но набързо разбрали, че си допадат и станали гаджета, споделят близки на 22-годишното момиче. Което засега предпочита да запази отношенията им в тайна, за да не предизвиква съдбата. Влюбените се появиха за пръв път заедно преди няколко дена, когато Виталий завел българката на Руския бал, който се провежда всяка година в Америка и който чества своя 50-годишен юбилей.

Събитието се състоя в петзвездния хотел Плаза, а кувертът за него е на фиксирана стойност от пет хиляди долара, които се даряват за благотворителност. Щерката на Фатик успяла да блесне на събитието в елегантната си вечерна рокля, специален подарък от половинката й. На бала Александра Тюркмен се запознала и със световно известното сопрано Ана Нетребко. Двете разговаряли за опера и за оперната ни прима Райна Кабаиванска, която Нетребко определила като най-значимото сопрано в историята на операта.

След бала Виталий дори настоял Алекс да се премести да живее с него в дома му в Манхатън, но младото момиче засега отказва, научиха от hotarena.net.