Това наистина сензационно лекарство има способността да спира туморите и да лекува рак!

Ракът е на път да бъде победен. Това не е шега, а е надежда. Която дава новото лекарство ET-D5. Надеждният анти раков продукт е разработен от френската фирма "Екрен Терапютикс", която се намира в Гренобъл.

Лекарството спира потока на кръв към туморите и това се използва за лечението на рака. Медикаментът е бил в битка с още около шест хиляди медикаменти. ET-D5 е бил тестван изключително търпеливо и успешно. Лекарството е интересно и уникално с това, че то атакува протеина фосфатаза. Именно този протеин е виновен за развитието на рака и неговите метастази.

[caption id="attachment_436948" align="alignright" width="300"]рак Най-после откриха лека, който спира растежа на туморите и лекува рак[/caption]

Лекарството има още една уникална подробност. Медикаментът е съвършен и с това, че атакува тези кръвоносни съдове, които се създават след като се образуват туморите. Илачът спира именно притока на кръв към тях. Същността на туморните образования се състои именно в тази идея. По време на образуването си тумора обсебва кръвоносната система, като дори си създава своята мрежа от кръвоносни съдове.

След като колонизира кръвоносната система, туморите си създават своя собствена мрежа. Тази е причината туморите да се увеличават и растат в човешкия организъм. Една собствена кръвоносна систма улеснява предвиждането на раковите клетки и за образуването на разсейки. Метастазите затова се разпространяват толкова бързо и после обсебват органите по цялото ни тяло.

ET-D5 е надеждата за болните от рак. Лекарството ще продължава да бъде подлагано на още множество тестове, за да се провери неговата надеждност на сто процента и лечебни свойства. Но определено продуктът дава огромни надежди в борбата срещу тази страшна болест на нашия век.